Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Тихи

Starosedelac
Poruka
180.462

Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?​

Kuća na moru za jednosoban stan u Beogradu​

Na jednom sajtu za izdavanje i prodaju nekretnina oglašena je i jedna španska kuća, koja je po ceni, sada već jednosobnog stana u Beogradu.
Izvor: kurir.rs
Kuća na moru za jednosoban stan u Beogradu

Foto: shutterstock, Pressmaster

Kako se navodi u oglasu, kuća ima 98 metara kvadratnih, tri spavaće sobe, nalazi se u Kampasolu u Španiji i prodaje se za 72.000 evra i nalazi se na svega 15 minuta od plaže.

Nekretnina je u "mirnom delu na uvek popularnom golf terenu Residental Camposol".

"Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak i u zimskim mesecima", stoji između ostalog u ovom oglasu.

Takođe, poseduje uređenu dvorišnu baštu i prostranu terasu.

"Na ulasku u imanje imamo veliki dnevni boravak sa puno prirodnog svetla i ugrađeni ormar na ulazu koјi јe odličan za dodatno skladištenje. Dnevni boravak ima klima uređaј i plafonski ventilator koјi јe odličan za korišćenje cele godine. Luk vodi do kuhinje, koјa ima dosta prostora za skladištenje i radne površine. Zadnja vrata vode iz kuhinje do zadnjeg dvorišta. Ovaј ima dekorativne pločice duž zida terase stvaraјući moderan izgled i veoma јe јeftin za održavanje; hidromasažna kada se nalazi ovde i deo јe prodaјe. Ima dovoljno prostora za sto, stolice itd., a stepenice od cigle vode do ogromne, novo nameštene sunčane sobe na krovu.

"Sa krovne terase se pruža predivan pogled na koјu se nalaze ormarići za odlaganje stvari. Ova terasa takođe zahteva malo održavanja јer su svi zidovi popločani i odlično јe mesto za opuštanje i sunčanje. Postoјi opuštaјuća ljuljaška, sto i stolice i nekoliko ležaljki. Na kraјu dnevne sobe јe lučni prolaz u dve spavaće sobe. Obe spavaće sobe mogu imati bračni krevet i opremljene su ugradnim plakarima. Glavna spavaća soba ima ventilator na plafonu. Porodično kupatilo ima kadu.

"Međunarodni aerodrom Mursija udaljen je manje od 30 minuta vožnje", navodi se u oglasu.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

I kad se preseliš u tu jeftinu kuću u Španiji, šta dalje? Učiš jezik ti, žena, deca... koliko to traje i od čega živiš u zemlji koja je skuplja od Srbije? Kako ćeš da nađeš posao kad nisi iz EU?

evo jedan moj prijatelj ide u Valensiju

Hoce tamo da kupi kucu

Prodaje stan u BG

Dojadio mu zivot u BGu

Kaze kvadrat 1500-2000e

Radi IT remote. Svejedno mu je gde je.

Poslednja izmena:
Toliko se iznervirao jer se sam izdao da pije vise nego sto treba da je poceo da proziva da ustvari ja locem i imam problema sa zakonom :zcepanje:

nemas ti problem sa zakonom vec sa pritiskom

doktor ti zabranio da pijes pa si malo ljubomoran na nas koji jos mozemo da jedemo, pijemo i a hebemo koliko hocemo pa nas pljujes zbog toga z:D

A secas se pre neku godinu nije mogao da prodje skoro dan da ne slikas neka piva koja pijes.

A sad nista :sad2:

nemas ti problem sa zakonom vec sa pritiskom

doktor ti zabranio da pijes pa si malo ljubomoran na nas koji jos mozemo da jedemo, pijemo i a hebemo koliko hocemo pa nas pljujes zbog toga z:D

A secas se pre neku godinu nije mogao da prodje skoro dan da ne slikas neka piva koja pijes.

A sad nista :sad2:
Pijem ja kao sto sam vec rekao 2 piva sasvim dosta na dan. Nije zdravo al neka granica se zna.

Pijem ja kao sto sam vec rekao 2 piva sasvim dosta na dan. Nije zdravo al neka granica se zna.

Svako pije jede koliko moze i hoce.

Nauka kaze da su za muskarca mera dnevna 2 case crvenog ili 4 belog.

U 90% moji dana ja ne popijem ni pola od toga

Ali se desava da uz dobro drustvo s vremena.na vreme obalim bocu do dve

Lepo mi tako

Zasto onda pridikujes?

Ako sam ja alkos ni ti nisi nista manji.

Lepo mi tako

Zasto onda pridikujes?

2 čaše vs 3 flaše, pa ti vidi.

Lepo mi tako

Zasto onda pridikujes?

3 flase cepas kazes to je mera.

3 flase cepas kazes to je mera.

da 3 flase belog mogu da popijem bez problema, posledica

Crveno je dosta jace i tu retko kada popijem vise od flase

U 90% situacija retko kad preko 2 case crvenog

Trebao bi i ti da pijes svaki dan 2 case crvenog.

Da skidas taj pritisak.

Poslednja izmena:
Dobio papire na prvu kao ITevac

Spanija daje lako papire obrazovanim jer ima veliki odliv stanovnistva pa se trudi da privuce koga moze
Apsolutno nije tako, ali hajde, ako ti kažeš.
Kum je sa ženom u Madridu, tamo su od posle bombardovanja. Nije mu lako bilo u početku, a otišao je kao vrhunski stručnjak potreban Španiji.
Ženina koleginica je radila oko 4 godine u Alikanteu (država Srbija je poslala da radi tamo), muž nije za to vreme donio ništa o papira i nije mogao da radi, deca išla u školu španskog, pa su izgubili po godiunu dana. Nakon 4 godine morala da se vrati jer nije mogla da dobije papire.
Ali ko zna, možda daju ljudima bez dece koji su IT po ubrzanom postupku?

Back