Da li je bolje biti ljubavnica, fantazija ili zena?

Kad ne bi zene zvocale,kad bi bile onako picnute kao s pocetka upoznavanja, kad zele da nas osvoje i tako nastave stalno da se trude ,ne bi ljubavnice bile zanimljivije
Tada jos ne trebaju da ciste, kuvaju I sve ostalo sve same...
Racunaj 9-10h na poslu, kuci 2-3h posla, dok se spremi 1h a onda da budu odmorne za neki spektakl...
Realno do muskarca je kakva mu je zena... Ako pomaze zena ima vremena da se odmori I posveti I sebi da bi mu bila I dalje lepa I zanimljiva.

Najbolje je prijatelj. To su najbolji i najcistiji odnosi.

Zena ok, to je biolosko ispunjenje. Ali i bude suvoparno.

Ljjbavnica, dramaticno.

Fantazija, jalovo, nemas dodir s time. Ni ne znas da li si nekome fantazjja, ko usnula lepotica, cela prica se odvija a ona pojma nema.
Imam strava kratku priču da ti preporučim. Jedna japanka napisala. Jesi zainteresovan? Ne traje dugo, pola sata čitanja max

Tada jos ne trebaju da ciste, kuvaju I sve ostalo sve same...
Racunaj 9-10h na poslu, kuci 2-3h posla, dok se spremi 1h a onda da budu odmorne za neki spektakl...
Realno do muskarca je kakva mu je zena... Ako pomaze zena ima vremena da se odmori I posveti I sebi da bi mu bila I dalje lepa I zanimljiva.
Vidi ne moras da mi objasnjavas kakve su danas zene,imam ih u familiji odvajkada a ssmostalan sam odavno,pa sve te kucne poslove radim i te koje opisujes nisu danasnje zene,nego nase majke i babe uz koje se slepa emancipacija

Da, mislim na zauzete muškarce.
Ne osporavam ja da oni mogu voleti više žena istovremeno, izjasnila sam se isključivo u svoje ime.

Da.
I ja mislim da je, čak i kada je smrtno zaljubljen u ljubavnicu pored žene koju ima, žena ta koja je prva - realno. Realno, mislim o njoj će da se brine kad je bolesna i sa njom će provoditi najviše svog vremena. To je naprosto životni partner.

Dakle...
Ljudi placaju ljubavnice, hvale se sa njima, ponosni su na njih...

Pesme se pisu, placaju se neke fantazije sa neta koje su cesto i momci iz Nigerije, nema veze... Fantazija odradi svoje na osnovu par slicica... Sluzi svojoj svrsi...

A zene? Teme obicno vezane za njih su kontra...

Без много кукања молим. Брачно саветовалиште још увек постоји у овој земљи мира, љубави и слободе.

Najbolje je da te neko voli.
ozenjen covek( zena) bi trebalo da voli svog supruga.
Ako kao svaler(ka) mislis da si vise voljena od zene(muza), onda nesto ozbiljno nije u redu sa tvojim izborom.

Pa to je kad se ljubav doživljava kao strast i potreba za nekim...

A u stvari, švalerka je sama većinu vremena.. osim ako ne nađe još neku zabavu pored njega, što baš zaljubljena žena i ne može... Tako da je osuđena na samoću (u tom ljubavnom smislu), dok on ne nađe vremena između ovog i onog da joj se malo posveti. Tužna sudbina. E, drugo je ako je zabole za njega. Ali to onda i nije neka strast ni ljubav ?

Back