„Да ли је БИА преузела звучни топ од Жандармерије пре протеста?“

Moraš da shvatiš da zbog geografskog položaja ne možemo da budemo gubernija beloruskog tipa.

Ali Nenadležnik je njihov čovek, baš kao i gotovo svi predsednici počev od Slobe.
Kad smo kod zdrave logike, otkud vetar od zvučnog topa?

opisane su sve nuspojave, neki su već prijavili lekarima, slučajno su iz iste stranke a studenti koje je taj vetar produvao uopšte nisu išli kod doktora?

Kad smo kod zdrave logike, otkud vetar od zvučnog topa?

opisane su sve nuspojave, neki su već prijavili lekarima, slučajno su iz iste stranke a studenti koje je taj vetar produvao uopšte nisu išli kod doktora?
Ja sam na plenumu rekao da je taj vetar nastao jer si se ti najeo previše pasulja, da se zato drveće njihalo i ljudi bežali.

Ali nisu me uzeli za ozbiljno.

Ja sam na plenumu rekao da je taj vetar nastao jer si se ti najeo previše pasulja, da se zato drveće njihalo i ljudi bežali.

Ali nisu me uzeli za ozbiljno.
ajd sledeći put ću uz pasulj i jedno kuvano jaje

simptomi su u tom slučaju drugačiji:
- čirevi na licu
- privremeno slepilo
- zadebljan jezik
- nedostatak vazduha
- vrtoglavica
- povraćanje
- proliv

image.thumb.png.042ae7d2e726c7fd70e06e51a0134633.png

Moraš da shvatiš da zbog geografskog položaja ne možemo da budemo gubernija beloruskog tipa.

Ali Nenadležnik je njihov čovek, baš kao i gotovo svi predsednici počev od Slobe.
Takoe.
Britanski Mason visokog ranga, koji je ispijao rujno vino sa Dejvidom Rokfelerom i Rotšildom, čiji bi agent bio - nego Ruski?

Studenti i građani ispred Ministarstva zdravlja, traže i ostavku Lončara​

Studenti Medicinskog fakulteta, njihove kolege i građani protestuju ispred Ministarstva zdravlja. Kako javlja reporter N1 okupljeni, osim ranije iznetih zahteva o tačnom broju ljudi koji su potražili pomoć, posle incidenta na protestu, u Urgentnom centru, traže i ostavku ministra Zlatibora Lončara.
Koliko ih je to bilo?

Da ruske banke su većinske u našem bankarskom sistemu , mi naš kurs nacionalne valute odredjijemo prema rublji a ne prema evru, naš platni promet drže Rusi, naše devizne rezerve smo predali Rusima , pozajmljujemo novac od Rusa a ne preko MMF-a, monopolske poslove ( državne i sve druge) drže Rusi , Litijum će eksplatisati Rusi.
No slažem se da to sve baš liči na nečiju guberniju.

Poslednja izmena:

Back