„Да ли је БИА преузела звучни топ од Жандармерије пре протеста?“

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.622
...

„Да ли је БИА преузела звучни топ од Жандармерије пре протеста?“​

https://srbin.info/politika/da-li-je-bia-preuzela-zvucni-top-od-zandarmerije-pre-protesta/

Председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић, говорећи о инцидентима током одавања поште 15. марта, поставља питање​

да ли је тачно да је Безбедносно информативна агенција (БИА) преузела звучни топ од Жандармерије неколико дана пре протеста и да ли га је активирао припадник БИА.​

Gde je direktor BIA Orlic?
Da li je sleteo da nam bar neku, makar i laznu izjavu da? :ceka:

...

PREDSEDNIK Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je na konferenciji za medije da je Vlada Srbije u dogovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem spremna da uputi poziv ruskom FSB i američkom FBI da izvrši istragu o navodima o zvučnom topu.​

Sad taj zvucni top koji je u garaxi dobro da ispregledaju.
ako su demoni unutra nije upotrebljen haha

Sad taj zvucni top koji je u garaxi dobro da ispregledaju.
ako su demoni unutra nije upotrebljen haha
Imam duruga
obožava senzacionalističke vesti...
jeste da su ga finansijski Žuti ukopali i da je upao u gadan minusa sa njima ali on i dalje voli pa voli
nešto kao kad pijanac voli ružnu ženu
pa da - pijanca lepa žene neće a ružnu eto ima ko da voli
tako Bog napravio
zatoi postoje ružne žene
da pijanci imaju opeglano i skuvano

E sad ja tom mom drugaru kažem "simptome osećali stranački pripadnici a na snimku se vide studenti a niko od njih da se požali"
naravno drugar kodgovri: "ako nije bio top ima nešto drugo, dronovi su stara tehnologija, nano oružje je stra tehnologija, ima novo"
ja:"alo bre drugar šta novo? kakva nano tehnologija u Srbiji"
On "Ima ima"
Ja: "Da li ti znaš ili si čuo d onih anonimus laprdala sa youtube?"
On "Ne bi me čudilo"
Ja "Aman čoveče tu tehnologiju imaju samo super sile i neće da je dele indijancima koj ti je"
On:"Izrael ima neka čuda"
Ja:"Daj brate ne motaj priču bez dokaza"
On: "Ne bi me čudilo da je LUDAK nabav io, opasan je on"
JA: "Ako je u privatnoj režiji iz svog džepa inače bi se videlo po tropkovima države"
On: "LUDAK je spreman na sve"
Ja: "Ok LUDAK, KO mu je dao šifru jel ti?"
On: "Mila Alečković"
Ja: "Mila Alečković ga pregledala pa zaključila?"
On"Ona je psihijatar"
Ja:"Ona je kokoška koja sere petarde pa posle pobegne do sledeće prilike, seti se za onog klinca iz škole šta je laprdala"
On: "Ma ima neko oružje na mitingu"
JA. "Ti želiš da ima, a šta ako nema?"
On: "Ima, javljau na N1"
JA:"Drug,. a kako si, šta radi?"

Studenti i građani ispred Ministarstva zdravlja, traže i ostavku Lončara​

Studenti Medicinskog fakulteta, njihove kolege i građani protestuju ispred Ministarstva zdravlja. Kako javlja reporter N1 okupljeni, osim ranije iznetih zahteva o tačnom broju ljudi koji su potražili pomoć, posle incidenta na protestu, u Urgentnom centru, traže i ostavku ministra Zlatibora Lončara.

„Vlasti sačuvale mir“: Ambasador Rusije o studentima, „obojenoj revoluciji“, „pravim liderima“ protesta…​

Rusija podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji od početka protesta u zemlji predlaže dijalog, naveo je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko za televiziju „Rusija 24“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/ambasador-rusije-obojena-revolucija-studenti-protest/

MI6 hakovao Harčenka, ne znam šta bi drugo moglo biti.

Manje je bitno je ko je od koga preuzeo to će utvrditi istraga , ne kažem da je nebitno da li je to učinio Mika ili Žika neko od njih će morati da odgovara, no bitnije je da je to sredstvo upotrebljeno a vlast svojim stavovima nedvosmisleno upućuje da su to oni učinili. Istragu možemo očekivati tek posle pada omraženog režima koji je na vlastite građane koristio eksperimentalno oružje.
Ono što studenti moraju učiniti to su javna svedočenja ljudi koji su to doživeli, što više toga kasnije će biti lakša rekonstrukcija a kada vlast padne propričaće mnogi od njih .Važno je da se tada kazne krivci.

Studenti i građani ispred Ministarstva zdravlja, traže i ostavku Lončara​

Studenti Medicinskog fakulteta, njihove kolege i građani protestuju ispred Ministarstva zdravlja. Kako javlja reporter N1 okupljeni, osim ranije iznetih zahteva o tačnom broju ljudi koji su potražili pomoć, posle incidenta na protestu, u Urgentnom centru, traže i ostavku ministra Zlatibora Lončara.

Dr Smrt je odavno trebao da podnese ostavku...jos od afere helikopter...pa onda Covid itd...a o ranim radovima o zemunskom klanu da i ne pricamo...

...

„Vlasti sačuvale mir“: Ambasador Rusije o studentima, „obojenoj revoluciji“, „pravim liderima“ protesta…​

Rusija podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji od početka protesta u zemlji predlaže dijalog, naveo je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko za televiziju „Rusija 24“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/ambasador-rusije-obojena-revolucija-studenti-protest/

Bocan je na platnom spisku AVtihrista...

...

Bocan je na platnom spisku AVtihrista...

...
I njegov šef Lavrov isto

vulin-lavrov-1.jpg

Harcenko je vuciceva pudlica, korumpiran do bola.

Back