Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.848 juče u 23:03 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #1 View this content on Instagram View this content on Instagram
Raspucin Domaćin Poruka 4.127 juče u 23:04 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #2 Svako je zamenljiv pa i ja
Samsonight Elita Poruka 16.138 juče u 23:09 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #4 Svako baš.
Samsonight Elita Poruka 16.138 juče u 23:11 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #5 Samsonight: Svako baš. Kliknite za proširenje...
Kaffica Iskusan Poruka 5.707 juče u 23:12 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #6 U poslu da, a u privatni zivot moze da naletite na nezamenjivog.
Boja bez imena Početnik Poruka 12 juče u 23:21 - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #7 Naravno da ne. Postoje te neke posebne osobe koje ne bi nikada niko i ničim mogao zameniti.
Skafander Domaćin Poruka 4.507 pre 52 minuta - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #8 Ja sam sam sebi nezamenljiv u svom životu. Haha Za mene nema zamene. Ako me zamene, nema me. Hehe Nema (za) me ne.
Ja sam sam sebi nezamenljiv u svom životu. Haha Za mene nema zamene. Ako me zamene, nema me. Hehe Nema (za) me ne.
Skafander Domaćin Poruka 4.507 pre 50 minuta - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #9 Da li se kaže nezamenljiv ili nezamenjiv?
Zelena milja Poznat Poruka 8.699 pre 37 minuta - Da li je baš svako zamenljiv u našem životu? #10 Skafander: Da li se kaže nezamenljiv ili nezamenjiv? Kliknite za proširenje... Neka bude unikat.