- Poruka
- 77.003
Hoće li se kandidovatiSumnja se i na Trampovog zeta Jareda Kushnera,Jevrejin ,mocan ,dolazi iz sveta politike ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće li se kandidovatiSumnja se i na Trampovog zeta Jareda Kushnera,Jevrejin ,mocan ,dolazi iz sveta politike ...
Za predsednika Amerike ,ne verujem .Hoće li se kandidovati
Matej 25,13 | Stražite dakle, jer ne znate dana ni časa u koji će sin čovječij doći. |
Причали су и 2000 да ће бити смак света, па ништа. Лепо је рекао Св. владика Николај, да се ми припремимо за крај нашег живота. То је наш крај света. Ово рачунање постоји већ деценијама и не води ничему јер је Христос рекао да увек стражимо.Jefrem Arizonski je govorio da jeste i mislim da je 2002 godište. Ako ga Bog dopusti treba da se pojavi i propoveda 2032.
A gde je rođen, negde u Arizoni?Jefrem Arizonski je govorio da jeste i mislim da je 2002 godište. Ako ga Bog dopusti treba da se pojavi i propoveda 2032.
Ma koje decenije?evo da sektasimo malo kroz milenijume na racun rimaОво рачунање постоји већ деценијама и не води ничему јер је Христос рекао да увек стражимо
a evo i ozbiljnije analize, sta je bilo jos u 2. veku, pre modernih sekti koje rim izrodi, epoha jeretika
- Godine 999. pojavili su se po svoj zemlji mnogi proroci, koji su govorili o dolasku kraja sveta u ponoci izmedju 31. decembra 999. i 1. januara 1000. godine. Svuda gde su ziveli hriscani, osobito u Rimu, oni su sa strahom i trepetom ocekivali kraj te godine. Svuda je zavladao smrtni strah i panika. Vecina seljaka nije jos od jeseni obadjivala svoje njive, sva je trgovina stala pa ni tekuci drzavni poslovi nisu vise obavljani. Ludi su prodavali svoja imanja, pili i jeli da bi iskoristili sto bolje poslednje dane koji im jos ostaju pre kraja sveta.
(Izvod teksta
...tokom II veka u hrišcanstvo su pocela da prodiru hilijasticka strujanja.16 Hrišcanski hilijazam je zapravo predstavljao ucenje da ce pravednici nakon vaskrsenja hiljadu godina carevati sa Hristom na zemlji u Jerusalimu. Za takvo verovanje nadeno je uporište u Otrivenju Jovanovom.17 Mnogi hrišcanski oci II, III i IV veka su prihvatali hilijazam (Papija Jeropoljski, pisac Varnavine poslanice, Justin Filozof, Meliton Sardski, Irinej Lionski, Hipolit Rimski, Tertulijan, Metodije Olimpijski, Viktorin Petavijski, Laktancije).18 Razni hrišcanski heterodoksni pokreti i otpadnici od tzv. Velike crkve takode su imali hilijasticka shvatanja, s tim da su neki od njih proširili ovo ucenje. Jovanov savremenik gnostik Kerint je tako zamišljao hiljadugodišnju vladavinu pravednih na zemlji sa zadovoljenjem svih telesnih potreba (hrana, pice, seks).19 Kada su milenarizam sredinom II veka prihvatili montanisti i kada je on zajedno sa novoosnovanim pokretom poceo da se širi medu hrišcanima, situacija je postala ozbiljna.20 Prve sumnje u istinitost Jovanovog autorstva Otkrivenja javile su se medu antimontima sredinom II veka u Maloj Aziji, kolevci hilijazma i montanizma. Ovi antimontanisti, koje je Epifanije kasnije nazivao "alogima", izgleda da su u odbrani hrišcanske ortodoksije otišli u drugu krajnost. Jedan od tih aloga, prezviter (sveštenik) Gaj koji je delovao u Rimu u doba pape Zefirina (199-217) odlucno je napao novu opasnu jeres. Pošto su se montanisti pozivali na apostola Jovana u odbrani svojih ucenja, Gaj je bez mnogo takta, u radikalnom negiranju svih montanistickih argumenata, odbacio Otkrivenje Jovanovo, pripisujuci njegovo pravo autorstvo jeretiku Kerintu.21
Pogresno, postoje antihristi odnosno ljudi ako se mogu tako nazvati, koji imaju duh antihristov i postojace jedan Antihrist koji ce biti umesto Hrista a samim tim i protivnik, Antihrist nece biti ovaplocene Lucifera, Satanalaja,Belzebuba vec ce biti covek kojeg ce Satana zaposednuti kada dodje vreme.Не. Антихрист је само један. Луцифер (светлоносац), после описан као Сотона. Он је једини антихрист. Остали су само грешници који су приклоњени њему и обманути његовим лажима.
To ne zna niko.šta mislite?? neki kažu da je već medju nama..mnogi upiru prstom na princa Vilijema, onog sina od onog princa čarlsa..šta vi mislite??'
pogresno iZ dva razloga:Pogresno, postoje antihristi odnosno ljudi ako se mogu tako nazvati, koji imaju duh antihristov i postojace jedan Antihrist koji ce biti umesto Hrista a samim tim i protivnik, Antihrist nece biti ovaplocene Lucifera, Satanalaja,Belzebuba vec ce biti covek kojeg ce Satana zaposednuti kada dodje vreme.
Antihrist ne moze biti covek, jer covek kratko zivi...Pogresno, postoje antihristi odnosno ljudi ako se mogu tako nazvati, koji imaju duh antihristov i postojace jedan Antihrist koji ce biti umesto Hrista a samim tim i protivnik, Antihrist nece biti ovaplocene Lucifera, Satanalaja,Belzebuba vec ce biti covek kojeg ce Satana zaposednuti kada dodje vreme.
Ti nisi krsten.Antihrist ne moze biti covek, jer covek kratko zivi...
Ma da, ti si kao video Antihrista i preziveo?Ti nisi krsten.
Postoje mnogi antihristi.Ma da, ti si kao video Antihrista i preziveo?![]()
Oho, vidim, sve me se plasis, a ja kao Antihrist...Eto iskreno receno ono sto pises ovde te obelezava kao takvog.
Antihrist uci nauku protivnu Hristovoj.Oho, vidim, sve me se plasis, a ja kao Antihrist...
Dakle vi ste Antihristi, po toj definiciji?Antihrist uci nauku protivnu Hristovoj.
Vecinom ne ujeda.
Antihrist nece dugo ni ziveti, nije to uopste svrha.Antihrist ne moze biti covek, jer covek kratko zivi...
Znam za to.Interesantno je da mnogi, kad se pomene rec antihrist, misle da je njeno znacenje nesto kao `` protivnik Hrista, protiv Hrista`` medjutim Grcka rec αντί znaci i - umesto.
Odakle ti ta informacija ako nije tajna?Rodio se 1993. i živi u Americi. Jedne godine leti je dolazio na Jadran.
Informacija potiče od patrijarha Kirila, od osobe koja je to čula od njega.Odakle ti ta informacija ako nije tajna?
Ja sam cuo od starca Tadeja da je tad rodjen.