- Poruka
- 127.398
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa realno i ne trebasto bi minica rekla, nemoj ni sokrata slusati kad daje savete o zenama![]()
a muškarci traže ono čega ima ali ne mogu da nađu
Npr. ne slažem se sa jednim Andrićevim likom koji je rekao da "drug sa ženama može biti samo kulambara"Види, Андрић можда јесте Нобеловац и добар писац, али по питању жена не ослањајте се превише на његово мишљење.
Ključeve od kola?a muškarci traže ono čega ima ali ne mogu da nađu
i onda moraju ženu da pitaju
Занимљив и искорењен назив...Npr. ne slažem se sa jednim Andrićevim likom koji je rekao da "drug sa ženama može biti samo kulambara"![]()
Obično gaće i čarapeKljučeve od kola?
pa kad uvek gledamo samo gornju policu frizideraa muškarci traže ono čega ima ali ne mogu da nađu
i onda moraju ženu da pitaju
između ostalogKljučeve od kola?
Eto i kulumbarr ste iskorenile.. strasno sta nam žene radeЗанимљив и искорењен назив...
nema ko da se javiIma li muškarca koji nije nijednom pitao svoju ženu gde su mi čarape, gaće, ona majica... Ako ima nek se javi, da ga uvrstimo u raritetemislim na bračne muškarce
![]()
Dozvoli, za gaće znam. Na meni suizmeđu ostalog
svašta tražite i za sve pitate ženu.
i onda ona mora da vas izmišlja u nekom boljem svetlu kao da set ekstra snalažljivi za život
a ni obične gaće ne znate gde vam stoje
Kad rešiš da ih promeniš, javi nam kako si se snašaoDozvoli, za gaće znam. Na meni su![]()
Ja. Znam sve gde mi je jer lično tamo i ostavim.Ima li muškarca koji nije nijednom pitao svoju ženu gde su mi čarape, gaće, ona majica... Ako ima nek se javi, da ga uvrstimo u raritetemislim na bračne muškarce
![]()
За мајицу пита само кад не може да нађе баш ту, а не може јер није опранаIma li muškarca koji nije nijednom pitao svoju ženu gde su mi čarape, gaće, ona majica... Ako ima nek se javi, da ga uvrstimo u raritetemislim na bračne muškarce
![]()