gost 329852
Početnik
- Poruka
- 9
Koliko mogu da surfujem sa 3GB interneta? Da li je dovoljno za 1 mesec obicnog "surfovanja"? Molim vas za odgovor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko mogu da surfujem sa 3GB interneta? Da li je dovoljno za 1 mesec obicnog "surfovanja"? Molim vas za odgovor![]()
Koliko mogu da surfujem sa 3GB interneta? Da li je dovoljno za 1 mesec obicnog "surfovanja"? Molim vas za odgovor![]()
Treba mi neki internet onaj prenosivi, ako znate na šta mislim, Tzv. "mobilni internet", kada dobiješ modem koji priključiš u usb priključak na kompu ili lap topu. Šta mi predlažete da kupim? Znam da u mt:s-u i Vipu imaju neke ponude
ovo je odgovor totalnoga neznalice i laika3GB su 3GB preuzetog materijala sa neta ako nista ne preuzimas - ne trosis MB![]()
Na netu ne gledam filmove i ne download-ujem ništa, samo facebook i mail i google ako mi treba neka informacija oko škole ili neke vesti da pročitam, tako uglavnom. Mada ponekad umem da se zadržim dosta na fejsbuku...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/634857-(hitno)-Pomoć-oko-odabira-mobilnog-interneta --- Evo zašto vas pitam to...
A kako funkcioniše taj vipov internet? Je l' to prepaid, pa koristis koliko imas kredita a onda kada potrošiš kredit neograničeno sa smanjenom brzinom?
Ja se razmišljam da li da uzmem ovu novu m:ts ponudu, mesečno se plaća 945 din. a dobijaš 15GB ... Mada ne znam ni da li mi je to dovoljno, ali je cena bar ok,Tu mi smeta to što moram da sklopim ugovor na 12 ili 24 meseci... Tako sam baš u dilemi koju ponudu da uzmem...mt:s, vip...
Ima samo su je mofdifikovali
da uzmu vise para))
https://www.vipmobile.rs/vip-internet/postpaid/vip-postpaid-internet-tarife.2197.html
Da .... Ali je nakon istrosenog besplatnog protoka od 3/10/15 GB ogranicen samo na FB i YT uz tu doplatu od 300 kinti za oba paketa![]()
nije
pogle one kolone pri kraju
Da uzmem onda mts ponudu sa ugovorom na godinu dana u kojoj mesecno dobijam 15GB a nakon toga neogranicen SPORIJI internet, a placam 945 din. mesecno ?.. ILI Vip Prepaid ? ILI Vip sa nekim ugovorom?stvarno ne znam...
![]()