Da li je 200 eura malo?

:lol:

Ma druži se odje sa nama :heart:

Sve više buketa skupljam na pp , nemam više dje sa njim
A to će da vidimo koliko će se družimo.
Imao sam poziv od Sv.Petra
Valjda okrenuo greškom pa kad je shvatio da je pogrešio prekinuo vezu.
Bilo "ima slike nema ton"...
Sad imam još jedan važan pregled pa da vidimo dal će me robokapuju ili će moći da se odloži neko vreme lekovima, i to pola kile moram stalno da čitam onaj kuvar kad koji lek pa dal ceo dal pola koje doba dana....

A to će da vidimo koliko će se družimo.
Imao sam poziv od Sv.Petra
Valjda okrenuo greškom pa kad je shvatio da je pogrešio prekinuo vezu.
Bilo "ima slike nema ton"...
Sad imam još jedan važan pregled pa da vidimo dal će me robokapuju ili će moći da se odloži neko vreme lekovima, i to pola kile moram stalno da čitam onaj kuvar kad koji lek pa dal ceo dal pola koje doba dana....

Nemoj me zabrinjavati 🥹

Nemoj me zabrinjavati 🥹
Dobro sam ja i prošao bez obzira na tok dešavanja.
Šta da se radi sve je to život - nit ima pravila nit ti iko išta garantuje.
Kad prihvatiš novo stanje i ne pametuješ zašto.meni i zašto sad e onda postoje bolje šanse za dalje.

Jedino što čekam je taj pregled od kog zavisi mnogo toga.
Sve ostalo je izgubilo draž i smisao.

Dobro sam ja i prošao bez obzira na tok dešavanja.
Šta da se radi sve je to život - nit ima pravila nit ti iko išta garantuje.
Kad prihvatiš novo stanje i ne pametuješ zašto.meni i zašto sad e onda postoje bolje šanse za dalje.

Jedino što čekam je taj pregled od kog zavisi mnogo toga.
Sve ostalo je izgubilo draž i smisao.

Držim fige ❤️🌹

Moguće, to sam i napisala pre, neiskreni odnosi.
A kao i da su mladenci uvek cvećke koje ne prave biznis svadbu.
Ali u ovom konkretnom slučaju se vidi da se tetka nadhebava a nije prilika. Kad je već došla trebala je da se postavi kao tetka i da pare koliko bi dala da je svadba u Nemačkoj ili gde već.
Onda je dala mnogo. Čim je napisala da razmišlja o starim danima i da ne računa na njih u bilo kom smilsu - mrka kapa

Meni svatovi nikada ne deluju srećni i da se vesele. To što neko viče, igra, peva, napija se, meni uopšte ne liči na veselost, naprotiv. Kao da beže od svog života.
meni su svadbe uvek nekako usiljene.

mislim ok..dobro se jede, dobro se pije, malo se izdjuska ali i to zavisi od same organizacije.

bio sam prosle godine na jednoj samo su pevali narodnjake... smorio sam se ko plovak :D
mislim nemam nista protiv narodnjaka, smatram da nema svadbe bez narodnjaka ali brate napravi i neki blok zabavnih pesama.

Moje venčanje i veselje nakon toga je jedno od najboljih provoda ikada. Mi nismo želeli svadbu , pozvali smo prijatelje naše najuže i braću našu , čak nije bilo ni roditelja. Otišli u restoran , torta , klopa i to. I bi nam dosadno. Onda smo svi skupa otišli u neku kafanicu sa kariranim stolnjacima i uživo muzikom , mi smo pili , smejali se i pevali i napili , čak i ja, ko đavoli.Te fotke su urnebesne i meni drage. I mogu reći , da, sjajan provod.
Ne smem zaboraviti da istaknem kako sam mesec dana navodno tražila najbolju tortu , gustirala , a koju sam na kraju skoro i sama pojela. :D ( Muškarci nešto i ne vole torte)

Back