- Poruka
- 391.950
bez muževa u nocni provod?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izlazim sa drugaricama. Oduvek. To se nikad nije promenilo niti ce.bez muževa u nocni provod?
Vrh dnaIzlazim sa drugaricama. Oduvek. To se nikad nije promenilo niti ce.
Ne pitamo jedno drugo, dogovaramo se.jel pitate muževe za dozvolu?
Beše nekad...moraću sad prvo na vakcinaciju.Za sada sam "persona non grata"!bez muževa u nocni provod?
bez muževa u nocni provod?
Страшно је кад се не иживиш у младости.
Једино на Бир фесту можеш имати пиво у руци за време концерта.
Ja sam mali milion puta bila sa drugaricama, sve su udate, imaju decu...to nam dođe kao "izduvni ventil" od svakodnevih obaveza.U prevodu: "Bez muža i dece"!Па јесте. И то је једино на шта идем ноћу а под ноћ подразумевам нешто што се догађа после поноћи. Не могу да замислим никога поред себе на том месту осим мужа који ми је најбоље друштво и за цирку и за музику.
Ja sam mali milion puta bila sa drugaricama, sve su udate, imaju decu...to nam dođe kao "izduvni ventil" od svakodnevih obaveza.
То што сам удата није битно. Немам потребу за другим људима осим за пар другарица које су тип за кафе макијато и ништа жешће.
Ja imam. Msm, da bi se podavili...da nije "time out-a"!То што сам удата није битно. Немам потребу за другим људима осим за пар другарица које су тип за кафе макијато и ништа жешће.
I ja ću, po svemu sudeći. Planirala sam da idem s njm, to jest da idemo sami ove godine. Ali me želi da se vakciniše, a keva je to na vreme odradila!Vec duze vreme se razmisljam da odem sa mamom na more. Nas dve solo. Mozda to ove godine i uradim. U Egipat npr.
Pa moze uz test.I ja ću, po svemu sudeći. Planirala sam da idem s njm, to jest da idemo sami ove godine. Ali me želi da se vakciniše, a keva je to na vreme odradila!![]()
I meni je...ali drobi o poslu, te oće, pa ne može da ostavi firmu...u stvari, može, ali je neorganizovan! Ali, to već nije do mene. Smeta mu sunce, ne voli da se izležava na plaži...ja volim da putujem, njemu je toga preko glave!Pa moze uz test.
Ne vidim da je igde vakcina uslov.
Meni je mm uvek prvi izbor, sa njim imam sve u paketu ... ali ako ne bude hteo
Ako ne bude hteo, postaće korona žmu?... ali ako ne bude hteo