Da li izlazite same

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Па јесте. И то је једино на шта идем ноћу а под ноћ подразумевам нешто што се догађа после поноћи. Не могу да замислим никога поред себе на том месту осим мужа који ми је најбоље друштво и за цирку и за музику.

Па јесте. И то је једино на шта идем ноћу а под ноћ подразумевам нешто што се догађа после поноћи. Не могу да замислим никога поред себе на том месту осим мужа који ми је најбоље друштво и за цирку и за музику.
Ja sam mali milion puta bila sa drugaricama, sve su udate, imaju decu...to nam dođe kao "izduvni ventil" od svakodnevih obaveza.U prevodu: "Bez muža i dece"!

Ja sam mali milion puta bila sa drugaricama, sve su udate, imaju decu...to nam dođe kao "izduvni ventil" od svakodnevih obaveza.

То што сам удата није битно. Немам потребу за другим људима осим за пар другарица које су тип за кафе макијато и ништа жешће.

Jedne godine sam bila na moru u C. Gori sa kevom i dve drugarice.Išle smo kolima...tad sam imala par dana slobodno. On nije mogao zbog posla, pa je hteo da se pridruži kasnije.Kad šipak, nije bilo mesta, pa je odustao. 😁
То што сам удата није битно. Немам потребу за другим људима осим за пар другарица које су тип за кафе макијато и ништа жешће.
Ja imam. Msm, da bi se podavili...da nije "time out-a"!

Pa moze uz test.
Ne vidim da je igde vakcina uslov.

Meni je mm uvek prvi izbor, sa njim imam sve u paketu ... ali ako ne bude hteo
I meni je...ali drobi o poslu, te oće, pa ne može da ostavi firmu...u stvari, može, ali je neorganizovan! Ali, to već nije do mene. Smeta mu sunce, ne voli da se izležava na plaži...ja volim da putujem, njemu je toga preko glave!

Back