Da li Iran treba da ima A bombu ?

Treba li Iranu dozvoliti da ima A bombu ?

• Ne treba

glasova: 14 31,8%
  • Treba

glasova: 26 59,1%
  • Bas me briga

glasova: 4 9,1%

• Ukupno glasova
    44
  • Anketa je zatvorena .

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ranije sam smatrao da je to unutrasnja stvar svake drzave.....

Ali, kada vidim kakava je reakcija u islamskim zemljama povodom jednog filma u kome se vredja njihova religija, vise nisam siguran da im treba dozvoliti izgradnju A bombe.

Bila bi u previse opasnim rukama.

Ni jednu religiju NE TREBA VREDJATI, to je sasvim jasno, ali REAKCIJA islamista na uvredu je NEUMERENA i NEODMERENA!

не,најбоље је да немају никакву одбрану кад их нападну Америка и Израел....ти протести муслимана су,као и све *побуне народа* ,веома добро оркестрирани баш као и филм који је искоричћен као иницијална каписла за то....који су тачни циљеви и где ће се све то завршити можемо само да нагађамо...али да ће бити добро-неће....

Какве везе има Иран са насилним протестима муслимана у америчким колонијама Египту и Либији. Протести у Ирану су били најбезазленији и што се тиче масовности а нису били неумерени и неодмерени. И какве везе има Иран са сексуалним оргијама у америчком конзулату у Бенгазију. Са овог аспекта тема је тотални промашај. Када је пустињским лудацима у Израелу дозвољено да развијају свој нуклеарни програм зашто би исти спречавали у Ирану који га користи искључиво у мирољубиве сврхе.

Zanimljiv je avganistanski scenario u Libiji.Naime,Osama Miladin je koriscen u Afganistanu kao revolucionar koji treba da srusi prorusku vlast,a zatim kao razlog zbog koga su ameri kolonizovali Afganistan.Zatim su clanovi Alkaide korisceni u Libiji u cilju rusenja Momira Gadafija,da bi se danas ispostavilo da su isti ti likovi odgovorni za silovanje i ubijanje clanova americke ambasade u Libiji.To ce dati povod amerima da kolonizuju Libiju.Iran treba da ima A-bombu,da bi umanjio mogucnost da se njima desi isti scenario.Ako Iran padne u ruke amerike,eto nama treceg svetskog rata.Znaju SAD kako da upotrebe islamski svet protiv ostalih.Dakle,iranska A-bomba je sansa da se izbegne 3. svetski rat...E sad,ja sam glasao za opciju "bas me briga" u ovoj anketi,jer nama je svejedno da li ce biti rata ili ne.Mi i ovako zivimo kao da je ratno stanje,tako da je svaka promena dobra za nas,jer gore ne moze biti.Sto ljudi kazu:"sa poda ne mozes pasti"...

Ranije sam smatrao da je to unutrasnja stvar svake drzave.....

Ali, kada vidim kakava je reakcija u islamskim zemljama povodom jednog filma u kome se vredja njihova religija, vise nisam siguran da im treba dozvoliti izgradnju A bombe.

Bila bi u previse opasnim rukama.

Ni jednu religiju NE TREBA VREDJATI, to je sasvim jasno, ali REAKCIJA islamista na uvredu je NEUMERENA i NEODMERENA!

Иран не треба и не сме да има А бомбу из разлога што су Мухамеданци веома склони агресији, убиствима и свакојаким злочинима "у име Алаха". Своје неистомишљенике или припаднике друге вере хладнокрвно убијају - тако да сутра неки лудак због "увреде вере" МОЖЕ ДА БАЦИ А БОМБУ....... није то за њих...

Atomska bomba je više diplomatsko sredstvo nego oružje, posedovanje bombe vas stavlja u krug neprikosnovenih svetskih vojnih sila. Nikome ne bi palo na pamet da zaista iskoristi bombu, to bi izazvalo lančanu reakciju koja bi dovela do uništenja pola planete, a to nikome ne odgovara.

Sve u svemu, smatram da Iran treba da ima atomsku bombu zarad ravnoteže moći u regionu.

Back