Da li imate strah da lajkujete bilo šta na internetu?

Gospodar Svemira

Primećen član
Poruka
722
Da li imate strah da lajkujete bilo šta na internetu?

Pošto živimo u vremenu knacel kulture ili kulture otkazivanje kada možete biti kažnjeni zbog nečega što ste nekome nešto lajkovali na internetu piam ja vas da li zbog toga imate streh da ljakujete sadržaj sa kojom se slažete ili koji vam se sviđa?

Ovi koji sprovode kancel kulturu mogu da vas kazna ako ste recimo lajkovali neku stranicu proiv Izraela u sadašnjem sukobu sa Palestincima i dali podršku Palestini. Oni vam kažu dali ste lajk Palestincima evo vama otkaz, a vi kažete, ali nisam, a oni izvade kompletan zapis koji jasno pokaže da jeste lajkovali taj status.

Isto tako možete da ostanete bez posla ako ste lajkovali nešto protiv Bajdena. Razmišlja se po sistemu sa kim si onakav si. Koga podržavaš ti si isto naš neprijatelj.

A imete i ovo recimo na YouTube je neki jutjuber uradio neku zlu stvar i svi koji su ga podržavali zbog onoga što je radio pre toga njihovi nalozi mogu biti u problemu. Jednostavno rezmišljaju po sistemu sa kim si isti si kao i on.

Sada nekima je baš veliki strah od toga evo i mene je strah,. Ja uglavnom lajkujem samo ono što nema veze sa politikom. Zanima da li se i vi isto bojite i šta mislite o ovome?

Ne sećam se da je neko od nas vodio moderatora u parkić i prijavljivao
kada mu neko kaže nešto što mu se ne sviđa. A danas se vrti neka reklama
''stop nasilju na internetu'' ili tako nešto. Gde je nama bilo ''stop nasilju u
parkiću?'' Kafiću ili gde već. Pa preživesmo i mi.

Od običnog uređivanja društvenih mreža došlo je do jedne neprijatne
krajnosti koja je sada očigledna na fejsbuku, jutjubu i sličnim mestima.
Totalna kontrola. Recimo, ako imam sto prijatelja, viđaću češće objave
onih koji slikaju šta su jeli i obukli, nego objave onih koji govore o nekim
društvenim problemima.

Ne sećam se da je neko od nas vodio moderatora u parkić i prijavljivao
kada mu neko kaže nešto što mu se ne sviđa. A danas se vrti neka reklama
''stop nasilju na internetu'' ili tako nešto. Gde je nama bilo ''stop nasilju u
parkiću?'' Kafiću ili gde već. Pa preživesmo i mi.

Cilj je cenzura, zastita od "digitalnog nasilja" je samo izgovor.

cancel i slicne kulture imaju samo na netu

Час посла се то прелије у стварни свет, под условом да је особа постала осетна претња по агенду моћника.

Онај несрећни глупандер Џо Роган је замало „награбусио” само зато што се дрзнуо да мало преиспитује целу причу око Ковида.

Час посла се то прелије у стварни свет, под условом да је особа постала осетна претња по агенду моћника.

Онај несрећни глупандер Џо Роган је замало „награбусио” само зато што се дрзнуо да мало преиспитује целу причу око Ковида.
to jes

to jes al oni zive u tom svetu i od toga sveta dokoni a normalan narod vodi svoj zivot pusti budale mislim da je ta njina kultura u manjini samo su mnogo bucniji dok ostali gledaju svoja posla pa zato deluje da ovih ima svuda i da se sve oko njih vrti

Koliko sam ja shvatio, on je kontrolisana opozicija od samog pocetka njegove karijere.

Ја мислим да је он једноставно златни пресек свега просечног у Америци, слика и прилика „bro” културе, и да му је емисија зато постала јако популарна. Оног тренутка кад се његово броброисање дотакло наратива који гура фармакомафија, и то на онај уобичајено бандоглави начин, само су га подсетили да могу лако да му униште каријеру, а пошто је он на првом месту заинтересован за новац — попустио је и узео да се извињава за све што им је „згрешио”.

А ево ко је сигурно део контролисане опозиције:

„Потребни су нам Јевреји да нам кажу како треба да живимо! :sad2:

А ево ко је сигурно део контролисане опозиције:

Sta reci o coveku koji veruje u IQ testove :)

editorial-tol-peterson-046306.jpeg

FmSnufqakAAMixT.jpg

maxresdefault.jpg

Back