Da li imate osecaj da ste nešto propustili u životu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kajem se sto se nisam malo vise druzio sa ocem dok je bio ziv.
Kajem se sto sam 15 godina radio kao konj i jurio ka zaradi umesto da sam vozikao motor i uzivao u zivotu malo mudrije.
Kajem se sto su mi misli zaokupljale stvari na koje nisam imao uticaja.

Ako si danas zadovoljan svojim zivotom, to znaci da nisi nista propustio i da je svaki "neuspeh" i "propust" ustvari instiktivna korekcija tvog zivotnog puta , a instikt nas uvek navodi na ispravan put.

Meni su govorili, ali uzalud! Bila sam tvrdoglava kao mazga.
Ne žalim, samo kad vratim sebi "film "neke stvari ne bih nikada uradila!
Mnogo sam više sreće imala, nego pameti!
nije to sreca vec nepogresivi instikt koji nas vodi ka optimalnom.
Ja sam mnogo patio kad sam se razdvojio od svoje prve ljubavi i dugo mislio da mi je to zivotna greska , ali tek posle 10-15 godina shvatio sam da bi mi zivot bio sasvim drugaciji , losiji. Da je sretnem danas, zahvalio bih joj se sto je imala udela u toj "korekciji" mog zivotnog puta.
Zivot bi mi izgledao sasvim drugaciji i daleko losiji nego sto ga danas zivim.
Daklem, ne postoje greske i propusti u zivotu vec intuicija koja nas uvek navodi na pravi put. Mnogi to ne primete ali ako se presaberu, shvatice.
Cak i ako danas zive lose, "nesretno" , mozda su ih ti "propusti, greske....". spasli od jos gore nesrece. Budimo uvek zadovoljni nasom biografijom kakva god da je.

nemam. sve sto se desilo, imalo je neku posledicu..kad je bilo dobro, pa - bilo je dobro:) kad sam pravila sranja, ili mi je zivot pravio sranja, iz toga sam ucila..najvise sam naucila iz najvecih sranja
i sad, da li bih nesto menjala..mozda, ali onda to ne bi bio moj zivot nego tudji.
sta znam. svidja mi se mesto na kom sam sad. ne bi ja tu nista dirao.

Šta god sam uradio u životu bio je moj lični izbor i moja odluka. Nikad nisam dopustio da mi drugi kapu kroje.

Svi uspesi i svi neuspesi su bili moji i samo moji. Za uspehe jedini zaslužan, za neuspehe jedini krivac.

Negde sam preterao, negde sam propustio, ebi ga, ne može se na sve stići kad dan ima samo 24 časa.

Kada bi imao novu priliku još intenzivnije bi se držao dragih ljudi. Ne vredi uvek ona "ima vremena".

Koji put te život zaebe i oduzme ti vreme na koje si računao.

I da je sada kasno da se to nadoknadi ili ispravi ?
kajem se ne zbog godina, nego i zbog sklopa, sto nisam lako zaljubljiva i u svetu fantazije i sto nisam nakon te euforije dozivljavala slomove, pa odmah nakon par dana ili mesec-dva kretala iznova, taj mozak poprzeni mi fali (((: To da cim si sa nekim koju sedmicu-przis i sebe i druge da je to-to! Nekako nisam taj popaljeni tip zenske ludace :lol:

Back