Da li ima svetla na kraju tunela?

lazljivi obrezani trole, opet preksaces CINJENICE

STA CEMO SA MUSLIMANIMA U TOM II SV RATU? U TIM PARTIZANIMA bese ih najmanje od svih drugih naroda , pa to je itito potvrdio sta cemo sa tim? bese ispod 3 % ? STA CEMO SA TOM CINJENICOM???

20 000 je bilo u NAJVECIM ZLIKOVCIMA FASISTICKIM SS JEDINICMA... OSTALO U USTASKOM CVJECU

STA CEMO SA TIM OBREZANI???

PARTIZANSKI POKRET JE OSNOVAN NA PREDLOG RANKVOCIA I DJILASA KOJ ISU POZVALI DA TITO PREBACI KANCELARIJU IZ ZG U BEOGRAD 1941 JE RVATSKOJ NIJE IMAO KOMUNISTA NI ZA AUTOBUS...

dakle sta cem osa tom cinjenicom ? jel i to mit? pa taj tito na koga se pozivas je izneo cinjenice da je muslimana u aprtizanima bilo daleko manje od svih!!!

ispod 3 %!!!

jel to mit seme ti fasiticko???

a dans te jel de najveci antifasisti u bejha, antifasisti sa sve fatihom u rukama jel de?

sta cemo sa cinjenicmo da ste najamnje bili u partizanima a najvise u ss jeidnicama???
Majmune, pazi malo na izražavanje!

Bili smo osovina i Osmanskog i Austrougarskog Carstva a i Trećeg rajha, sa zaslugama da nas sve države nasljednice tih tvorevina i danas cijene i pomažu. Samo, mi smo se tu držali vojničke službe, logore i klanje civila smo ostavili drugima.

Bili smo osovina i Osmanskog i Austrougarskog Carstva a i Trećeg rajha, sa zaslugama da nas sve države nasljednice tih tvorevina i danas cijene i pomažu. Samo, mi smo se tu držali vojničke službe, logore i klanje civila smo ostavili drugima.
bal.ijo lojavi , za to majmune dodji u lice pa reci...

istices da je cast biti "osovina" agresorskih tvorevina , protiv kojih se citav svjet borio?

dalek oste vi od bilo kakve osovine, to je smjesno...

kazes klanja ostavili drugima?

KOGA LAZES BAL.IJO? SELO BOSUT, BLIZU SREMSKE MITROVICE, 10 MART 1944 ofanziva muslimasnke ss handzar divizije...
po svjedocima , medju kojima je i svaba jedan od komandanata koji se tu nalazio je rekao da su bajoneitma vadili plod iz utrobe trudnih zena, silovali sve pa i starice, odsecali njedra trudnicama i stavljali so na ranu!!!

posle cetiri dana su krneuli dalje u pokolj po semberiji... O tome je nemac govorio da kada bi jeidnica dolazila komandant je video seljake koji rade po njivi i okolo, a kada bi se okrenuo vise ne bi bili zivi jer su muslimani izlazili iz redova i odmah ih klali...

to je na sudu govorio, uz razne svjedoke i dokumentaciju..

srem vas dobro pamti!!!

KAKO NISTE DALI TOLKO LJUDI U PARTIZANE ?

U SS , OSTALO U USTASE...

jos se ifali kao pripadnici agresorskih okupatora i fasista...

falis se jer si nastao oturskih osmanlija agresora i okupatora, jer su te poturcili...

pa si postao odrod za svoj narod i prokleti izrod...

onda si pcoeo da mrzis one od kojih potices, pre turcenja, i da osmanlijske zulumcare i osvajace agresorske smatras kao ispravnim?

pa sto onda srbina nazivas agresorom kada ti volis agresore sve ti islamisticko nabijem na...

Hvala na priznanju: Uvek ste bili nečija podrepna mušica!:klap:
Cenili su vas i pomagali jer ste im bili potrebni za RUŠENJE Truloslavije! To je odrađeno, ide novo deljenje karata!

Увек има "светла на крају тунела", само треба пажљиво ићи ка њему.
Верујем у сасвим нове и пре свега здравомислеће људе, не само из Србије, него и из целог Света, а који имају неке везе са Србијом! Знам да их има, чак и ту, око нас.

Hvala na priznanju: Uvek ste bili nečija podrepna mušica!:klap:
Cenili su vas i pomagali jer ste im bili potrebni za RUŠENJE Truloslavije! To je odrađeno, ide novo deljenje karata!

Nije to to što ti sebi zaniskjas
bal.ijo lojavi , za to majmune dodji u lice pa reci...

istices da je cast biti "osovina" agresorskih tvorevina , protiv kojih se citav svjet borio?

dalek oste vi od bilo kakve osovine, to je smjesno...

kazes klanja ostavili drugima?

KOGA LAZES BAL.IJO? SELO BOSUT, BLIZU SREMSKE MITROVICE, 10 MART 1944 ofanziva muslimasnke ss handzar divizije...
po svjedocima , medju kojima je i svaba jedan od komandanata koji se tu nalazio je rekao da su bajoneitma vadili plod iz utrobe trudnih zena, silovali sve pa i starice, odsecali njedra trudnicama i stavljali so na ranu!!!

posle cetiri dana su krneuli dalje u pokolj po semberiji... O tome je nemac govorio da kada bi jeidnica dolazila komandant je video seljake koji rade po njivi i okolo, a kada bi se okrenuo vise ne bi bili zivi jer su muslimani izlazili iz redova i odmah ih klali...

to je na sudu govorio, uz razne svjedoke i dokumentaciju..

srem vas dobro pamti!!!

KAKO NISTE DALI TOLKO LJUDI U PARTIZANE ?

U SS , OSTALO U USTASE...

jos se ifali kao pripadnici agresorskih okupatora i fasista...

falis se jer si nastao oturskih osmanlija agresora i okupatora, jer su te poturcili...

pa si postao odrod za svoj narod i prokleti izrod...

onda si pcoeo da mrzis one od kojih potices, pre turcenja, i da osmanlijske zulumcare i osvajace agresorske smatras kao ispravnim?

pa sto onda srbina nazivas agresorom kada ti volis agresore sve ti islamisticko nabijem na...

Majmune, ponovio sam mnogima u lice, pa i tebi bih.

Mi, koje nazivaš fašistima, nismo imali ni logore ni genocide, a tvoji "antifašisti" od genocida pa do logora i bjesomučnog granatiranja civilnih ciljeva.

A vjerujem da te boli istina, i mene bi boljelo da sam 50 godina učio sve naopako.

Nije to to što ti sebi zaniskjas

Majmune, ponovio sam mnogima u lice, pa i tebi bih.

Mi, koje nazivaš fašistima, nismo imali ni logore ni genocide, a tvoji "antifašisti" od genocida pa do logora i bjesomučnog granatiranja civilnih ciljeva.

A vjerujem da te boli istina, i mene bi boljelo da sam 50 godina učio sve naopako.
Sve muslimane je 90-tih trebalo spremiti u logore za njihovo dobro! Tada recimo ne bi bilo muslimansko-muslimanskog rata! Koliko je pri tome raje poginulo, a kuka se zbog Srebrenice?

Back