Da li ima Srba u Peruu?

maestra:
Hvala puno na informacijama :D

Ja sam takodje ludacki zainteresovana za J. Ameriku i naravno da bih volela da vidim i Argentinu i Chile, medjutim za Peru sam posebno zainteresovana jer mi se najvise dopada ( prirodne lepote J. Amerike su nesto najlepse, i takvu prirodu druge zemlje nemaju). Dopada mi se sve i nacin zivota i kultura tako specificna, muzika i jezik....
A jedan od motiva je imam i prijatelja peruanca.

A sto se tice nasih ljudi, pitala sam cisto radi informacija (ja uglavnom informacije imam o peruu od prijatelja peruanca nego sam samo htela da cujem misljenje nekog naseg,) Ja i nemam nameru nikog naseg tamo da upoznajem, ne trebaju mi, spanski govorim a uostalom dobila sam informaciju od ljudi koji zive preko da u inostranstvu treba bezati od nasih ljudi

Pa zans li ti da je Peru zemlja koju najvise zadesi prirodnih katastrofa u toku godine na citavom svetu?
Pa ti sad vidi!
Odes i nema te vise!

Hola,

ha,ha,ha, evo procitah neke komentare ovde i bas mi simpaticno ono "odes i nema te vise",
ja evo vec dve i po godine u Peruu i zasad sve ok, ako da Bog sve ce i da ostane kako treba, a da ima katastrofa - ima, svaka dva -tri meseca nas prodrma nesto kao blazi zemljotres -temblor, kako to oni zovu, a najveca katastrofa je kriminal i toga se treba cuvati.

Pozdrav za sve!

Saludos de Lima, Perù

Back