maestra
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

maestra:Hvala puno na informacijama![]()
Ja sam takodje ludacki zainteresovana za J. Ameriku i naravno da bih volela da vidim i Argentinu i Chile, medjutim za Peru sam posebno zainteresovana jer mi se najvise dopada ( prirodne lepote J. Amerike su nesto najlepse, i takvu prirodu druge zemlje nemaju). Dopada mi se sve i nacin zivota i kultura tako specificna, muzika i jezik....
A jedan od motiva je imam i prijatelja peruanca.
A sto se tice nasih ljudi, pitala sam cisto radi informacija (ja uglavnom informacije imam o peruu od prijatelja peruanca nego sam samo htela da cujem misljenje nekog naseg,) Ja i nemam nameru nikog naseg tamo da upoznajem, ne trebaju mi, spanski govorim a uostalom dobila sam informaciju od ljudi koji zive preko da u inostranstvu treba bezati od nasih ljudi
Ancho:Pa zans li ti da je Peru zemlja koju najvise zadesi prirodnih katastrofa u toku godine na citavom svetu?
Pa ti sad vidi!
Odes i nema te vise!
Gledao sam na diskaveriju emisiju (ne znam tacan naziv) kada lik ide za prrodnim katastrofama da ih snima!maestra:Nije to bash tako...
Ancho:Gledao sam na diskaveriju emisiju (ne znam tacan naziv) kada lik ide za prrodnim katastrofama da ih snima!
I on kaze da je Peru idealna zemlja za tako' nesto!
Ne zezam se ozbiljno ti kazem!

Ancho:Prava Peruanka, ili Srpkinja koja zivi u Peruu?!