Da li ima nade za zene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

novostanje2015

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
406
Sta mislim pod ovim. Vidimo poslednjih decenija u sta su se zene pretvorile. Nekada cenjene i postovane, sada samo na jedno misle. Pare, pare, lagodan zivot, a da muskarac dirinci, i jos da cuti. Niti su majke niti zene. Zato ja njih koristim samo za jedno. Glavni krivac za stanje u drustvu su zene. Kako to ispraviti? Mislim da treba da dodje do neke pobune muskaraca, da im se oduzme pravo glasa, jer i onako nisu sposobne za racionalno razmisljanje.

Sta mislim pod ovim. Vidimo poslednjih decenija u sta su se zene pretvorile. Nekada cenjene i postovane, sada samo na jedno misle. Pare, pare, lagodan zivot, a da muskarac dirinci, i jos da cuti. Niti su majke niti zene. Zato ja njih koristim samo za jedno. Glavni krivac za stanje u drustvu su zene. Kako to ispraviti? Mislim da treba da dodje do neke pobune muskaraca, da im se oduzme pravo glasa, jer i onako nisu sposobne za racionalno razmisljanje.

ijao, kako ja volim kad mi muskarac oduzme pravo glasa
i kad me stegne da ne mogu ni da mrdam, ni d g lasam
pa mi radi sta hoce :rumenko:

Istina je brate sve sto si napisao....

Naucno je dokazano da im je mozak manji i da su U PROSEKU 30% manje inteligentne od muskaraca...

U istoriji nikada nista nisu postigle znacajno u ni jednoj oblasti...

Sah igraju slabo...

Senzualnost im je ispred racionalnosti...

Fizicki su inferiorne..

Imaju cak i menstruaciju...:sad2:

Naucno je dokazano da im je mozak manji i da su U PROSEKU 30% manje inteligentne od muskaraca...Žene imaju veći koeficijent inteligencije od muškaraca, utvrdili su naučnici na osnovu rezultata testova inteligencije.

U istoriji nikada nista nisu postigle znacajno u ni jednoj oblasti...Prva asocijacija a ima ih još https://sr.wikipedia.org/sr/Марија_Кири

Sah igraju slabo... Vodeća britanska šahistkinja Sabrina Čevans kaže da se žene u tom sportu često suočavaju sa seksizmom, zbog čega neke i odustaju

Senzualnost im je ispred racionalnosti... Logika ispred racionalnosti

Fizicki su inferiorne.. jer imaju svoj suptilniji način

Imaju cak i menstruaciju...:sad2: ali zbog obične temperatura ne kukaju danima , jer su muškarci odmah padaju u očaj zbog trenutne nemoćnosti
I tako...
Čekaj da vidim šta je tema a da nije blaćenje žena zbog povređene sujete ili viška slobodnog vremena

bitno je, da je vaš mozak skuplji:lol:

Muskarci su STVARALI ISTORIJU, a zene nikada nisu mogle da se izbore da dodju na celo....

I kada su to vrlo retko uspele - bile su gore od najgorih muskaraca....

U svetskoj nauci - nista...

U kulturi - nista...

U politici - nesto malo...

Jednom recju - BICA DRUGE KATEGORIJE! :rtfm:

(Nije ih dzabe sam Gospod stvorio od covekovog rebra "da MU sluze i zadovoljavaju ga!")

Poslednja izmena:
I tako...
Čekaj da vidim šta je tema a da nije blaćenje žena zbog povređene sujete ili viška slobodnog vremena

Nema tu nikakvog "blacenja" vec same cinjenice! :rtfm:

E sto nekome ne PRIJA DA CUJE ISTINU i sto to ne odgovara onima koji danas formiraju misljanja i javna mnjenja - to je druga stvar.

Danas smo vec i pedere izjednascili sa normalnima - znaci sve je moguce. :D

- - - - - - - - - -

A žene je menjale ....
Bile su čak i pokretači događaja ili ratova
Inače :

Sve je to bilo TAKO MINIMALNO, da gotovo nije vredno paznje.

U ranijim periodima vladari uopste nisu slusali zene NISTA, cak nisu smele sa njima da pricaju, sede na istoj visini ili da udju u oltar...

O uticajuma na odluke i da ne govorimo....:gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back