Da li ima leka protiv dronova i rojeva dronova

Mogu samo da pustim maštu na volju.ometanje signala na prvom mestu,eliminacija operatera i fizičko uništenje dronova ali oni su jeftini i mogu da se masovno proizvode.
Koliko vidim u ukrajini koriste sva moguća sredstva i mogućnosti za odbranu.od onih čudnih rešetki na vozilima do tako prostih stvari kao sto su obične zavese.

Mogu samo da pustim maštu na volju.ometanje signala na prvom mestu,eliminacija operatera i fizičko uništenje dronova ali oni su jeftini i mogu da se masovno proizvode.
Koliko vidim u ukrajini koriste sva moguća sredstva i mogućnosti za odbranu.od onih čudnih rešetki na vozilima do tako prostih stvari kao sto su obične zavese.

Što pre započeti u Jugoimportu proizvodnju robota vojnika ... mislim da imamo tehnologiju u saradnji sa Kinezima... Nek oni budu na prvoj liniji...upravljalo bi se sa njima izdaljine... Jedino rešenje ili protiv dronovi da patroliraju....
najbolja je taktika da rojevi dronova patroliraju...zvali bi se lovački dronovi

тужно је то све..
Некада давно,и не толико давно,су се Опоненти сучељавали Прса у Прса..па ко победи.
А сад ,нека компјутерска пуичка убије Јунака путем дрона...
Није то у реду. :(:(:(

Što pre započeti u Jugoimportu proizvodnju robota vojnika ... mislim da imamo tehnologiju u saradnji sa Kinezima... Nek oni budu na prvoj liniji...upravljalo bi se sa njima izdaljine... Jedino rešenje ili protiv dronovi da patroliraju....
najbolja je taktika da rojevi dronova patroliraju...zvali bi se protivdronovi.
Jos od 2016 mislim sam prvi put čuo da se koriste robotske platforme za borbu.to je experimetalno bilo nesto u siriji mislim da su je rusi zvali uran tako nesto.ne mora da bude humanoidni robot platforma ima vise mogućnosti.
Operater na 30 km daljine u nekom bunkeru je zaštićen max ima mogućnost nošenja velikih težina plus nisu ne mora da nosi tečnost i namirnice.samo energija koja moze da se dopunjuje suncem i municija koja moze da se dostavlja drugim platformama

Jos od 2016 mislim sam prvi put čuo da se koriste robotske platforme za borbu.to je experimetalno bilo nesto u siriji mislim da su je rusi zvali uran tako nesto.ne mora da bude humanoidni robot platforma ima vise mogućnosti.
Operater na 30 km daljine u nekom bunkeru je zaštićen max ima mogućnost nošenja velikih težina plus nisu ne mora da nosi tečnost i namirnice.samo energija koja moze da se dopunjuje suncem i municija koja moze da se dostavlja drugim platformama
da ali ne vredi ako imamo prvu liniju. Prvu liniju drže vojnici...eventualno Mali Miloši ali su laka meta za dronove... dakle uzeo bih najobičnije igračke sa bombama ta love druge dronove...najeftinija i najbrža opcija.

Pre 20 godina kad sam razvijao metod rojeva, bilo je protivotrova u smislu EMP, tj bilo da su dronovi ili rakete, EMP resava stvar, cim imas naknadno navodjenje imas EMP kao mogucnost da pomrsi racune...

Sad se pojavljuju i lazni mamci, tj protivudar...ciljeva strana prati putanju napadackog roja i u povoljnom trenutku izbacuje sa povoljnog mesta mamce koji skrenu roj ili ga zbune da se delimicno samounisti....

To je sto ja znam ovako na prvu ,nisam skoro gledao sta ima novo jer to je sad ljudima interesantno , a ja sam to radio davno...

Ako treba za vucica , odmah besplatno izmisljamo sve moguce vojne sisteme...

Back