bilja3003
Primećen član
- Poruka
- 602
Нешто се мислим, кад једна пишљива кинеска креда уништава буба-швабе и сву осталу гамад у окружењу онда је сувишно сумњати у њихову надмоћ на економском и војном плану 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да Кинези ће нам помоћи да уништимо бубе, термите, и осталу гамад, укључујући братске нам народе из укружења
Благо теби, види се да ниси имао проблема са буба-швабама, жутим мравима и слично. То кад ти се насели у кућу можеш да употребљаваш све могуће терминаторе, ништа не вреди. Али кинеска креда, обична креда коју купиш на пијаци, реши проблем за два дана - невероватни су ти Кинези. Мсм, није баш паметно бити им насупрот
![]()
Na ekonomskom planu su neprikosnoveni,ali na vojnom još nisu.Tek rade na tome.Нешто се мислим, кад једна пишљива кинеска креда уништава буба-швабе и сву осталу гамад у окружењу онда је сувишно сумњати у њихову надмоћ на економском и војном плану![]()
Na ekonomskom planu su neprikosnoveni,ali na vojnom još nisu.Tek rade na tome.
Ма ја ти се у то слабо разумем, те војне доктрине, наоружање и слично. Али замисли да милијарда и остатак Кинеза узме само праћку у руке и крене да осваја свет! Уз подршку свих ових у расејању
. А претпостављам да ипак имају и више од праћке
.
Kina ima najviše novca na svetu.Nemaju dugove,a poseduju 1/4 ukupnih svetskih deviznih rezervi.Najveći kupci kineskih proizvoda su SAD.Zbog toga Kina daje kredite SAD i održava posrnulu silu u životu,jer glupo je izgubiti dobrog kupca koji ti puni budžet.Kina je kupila američke obveznice u vrednosti od 900 milijardi dolara .Doduše,to se još uvek ne odražava u tolikoj meri na životni standard Kineza,ali polako ali sigurno i to dolazi na svoje mesto.
Što se vojske tiče,Kina ima najviše vojnika na svetu,čak 2.5 miliona(SAD 1.4 miliona poređenja radi),a polako se i taj broj povećava.Naoružanje kupuje od Rusije.Radi se na modernizaciji vojske...
Из твојих уста у Божје уши! Али поброј и осталеOnda su britanci naebali.
Нешто се мислим, кад једна пишљива кинеска креда уништава буба-швабе и сву осталу гамад у окружењу онда је сувишно сумњати у њихову надмоћ на економском и војном плану![]()
Нешто се мислим, кад једна пишљива кинеска креда уништава буба-швабе и сву осталу гамад у окружењу онда је сувишно сумњати у њихову надмоћ на економском и војном плану![]()
Ма ја ти се у то слабо разумем, те војне доктрине, наоружање и слично. Али замисли да милијарда и остатак Кинеза узме само праћку у руке и крене да осваја свет! Уз подршку свих ових у расејању
. А претпостављам да ипак имају и више од праћке
.
Исти трик као и са Немачком после 1 светског рата. Владари из сенке пуштају Кину да се уздигне до нивоа супериорности, а онда ће је увући у рат где ће Кина доживети исту судбину Немачке.
Na ekonomskom planu su neprikosnoveni,ali na vojnom još nisu.Tek rade na tome.
Tursku će uništiti Rusija i Izrael, a potom i podeliti sa još Grčkom i Jermenijom + deo za Kurde.НР Кина лансирала турски сателит >>> http://www.pobjeda.me/2012/12/18/kina-lansirala-turski-satelit/
Србија заиста треба да се ослони на НР Кину као глобалну, и на Турску као регионалну суперсилу, а да одбаци тзв. "пут у Еу"!
надај се..Tursku će uništiti Rusija i Izrael, a potom i podeliti sa još Grčkom i Jermenijom + deo za Kurde.
А могли би и Сиријци да узму натраг Искендерун(Александрету) коју им је Ататурк узео на кварњака!
Надај се ти.надај се..
Надај се ти.
У свом комунизмом изобличеном мозгу призиваш Турке који вероватно нису нанели довољно зла и овде и у остатку Европе.
Срећом па остали левичари не булазне као ти иначе би могли колективно да се купају с крокодилима.