Da li ikad priznati prevaru?

Bliss:
Koja je svrha prevare uopste? Tvoj partner je tvoj izbor. Lupas samar sam sebi kad krenes da lazes. Cemu sve to? Stvari su uglavnom vrlo jasne kad neko pozeli da bude sa drugim/drugom. Okreces novi list ...kreces iz pocetka...Cemu lazi???
Iz straha? Zbog cega strah...to je obican kukavicluk i slabost licnosti....

bliss ljudi varaju svaki dan
nema svrhe to se nama tako cini..............ali oni uzivaju .bas kao i mi sto ne varamo
ja isto ne razumem zasto to oni rade.........ali oni to rade i dalje

Ma prevaru nikada ne treba priznati i da te uhvate u prevari . Cuo sam za neki kurs kako prevariti zenu, a da ona to ne sazna i preporucuju da prevaru ne treba nikada priznati . Ja licno nikada nisam priznao prevaru niti nameravam cak ni da mi zivot od toga zavisi .

Fejs74:
Recimo na samrti ležiš na postelji i tvoj(a) dragi(a) pored tebe.Da li bar tad treba priznati da si je(ga) prevario(la) a da si je(ga) voleo ili tajniu odneti u grob?

...Hipoteza je da si to zaista učinio!!!...

Pa dobro, baš da sam u takvoj situaciji, ne bih priznao naravno. Mislim, ako sam toliko godine (pretpostavimo da sam imao dug život :) ) držao to u sebi, zašto da na kraju kažem? Mislim, čemu toliko dugo mučenje i skrivanje tajne, ako ćeš na kraju da je odaš??? Tako nekako ja razmišljam.
E sad, da je situacija drugačija, onda bi već zavisilo od više faktora...

da - priznaj i posteno dalje ako ti je stalo do nje inace ode sve u 3 lepe ...
i najbitnije je ne prevariti je psihicki u smislu kao covek a takodje ne odobravam ni fizicku prevaru mada sam je i sam pocinio na moju zalost ...
i iskreno se kajem zbog pocinjenog dela...yebiga ...

-gadan deda rastem-

Back