shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Betty bre, takva lepota, šarm i pamet nose sa sobom i određenu odgovornost. Pa ne možes da se igraš sa običnim srtnicima koji padaju pred tobom, 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:ne preterujbila sam maloletna
![]()
A koje godiste i sta ima od opreme?shaddow:Ajd sad, ko da tačan odgovor dobija Škodu Oktaviju, metalik sive boje, sa plaćenom carinom i PDV-om. Uvažavamo smao ozbiljne odgovore.
Gazdo tom logikom svi smo mladi majmuni... svi se primamo... zar ne? :wink:Gazdarica:Nda, ko mu je kriv sto se kao mladi majmun primio na pricu?!![]()
Ma to su neki rigidni primeri koje ti navodis... Mada u praksi nije uvek tako... Normalno je da osoba ne zna sta zeli ili ne zeli... pogotovo izrazeno kod mladjih osoba... I onda naravno linija manjeg otpora opet karakteristicna za decu... ucini ono sto je najlakse... Sve to proizilazi iz nedovoljnog poznavanja... Ali to su stereotipni klasicni slucajevi... Mislim da se vise paznje treba posvetiti onim pricama gde npr i on hoce i ona hoce, ali opet neki djavo im ne da da se realno spoje... I onda to sve ima pretenzije da ispadne samo flert, a da li je to ono sto ti ljudi stvarno zele... Naravno da nije... ali u tim nekim trenucima nekako nismo vodjeni razumom nego impulsom... No nekad i impulsi mogu biti razliciti... :wink:shaddow:Evo sada ozbiljno pitanje: Da li ste primetili da određene devojke prosto uživaju da flertuju sa muškarcima. To im je prosto "duševna hrana". Spopadaju ga one tako, smeškaju se, te ovo, te ono.......... a onda, kada se on primi i pokuša nešto, sledi gotovo surovo odbijanje, uz uobičajenu rečenicu: "iju šta ti pada na pamet?"
Znam da svaka osoba voli da flertuje. Neko manje, a neko više. Ali čini mi se da se ovde ne radi samo o flertu, već zadovoljstvo dolazi od odbijanja muškarca, njegovog poniženja i pseudo osećaja lične vrednosti i veličine koji proizilazi iz toga.
Gazdarica:Nda, ko mu je kriv sto se kao mladi majmun primio na pricu?!![]()
shaddow:Evo sada ozbiljno pitanje: Da li ste primetili da određene devojke prosto uživaju da flertuju sa muškarcima. To im je prosto "duševna hrana". Spopadaju ga one tako, smeškaju se, te ovo, te ono.......... a onda, kada se on primi i pokuša nešto, sledi gotovo surovo odbijanje, uz uobičajenu rečenicu: "iju šta ti pada na pamet?"
Znam da svaka osoba voli da flertuje. Neko manje, a neko više. Ali čini mi se da se ovde ne radi samo o flertu, već zadovoljstvo dolazi od odbijanja muškarca, njegovog poniženja i pseudo osećaja lične vrednosti i veličine koji proizilazi iz toga.
Da li ste ovo primetili ili da li ste ovo možda i sami radili?
Ajd sad, ko da tačan odgovor dobija Škodu Oktaviju, metalik sive boje, sa plaćenom carinom i PDV-om. Uvažavamo smao ozbiljne odgovore.
shaddow:IGRA SE ZOVE FEMKANJE.
Da li igrate ili poznajete nekoga ko igra ovakve igre?
Betty:ne bih se kladila da je baš sve to TOLIKO nenormalno.......mislim da se češće dešava nego što možda mislimo/vidimo u svojoj okolini.
btw. a jel fora da odbiješ poziv na piće?jao...umreću od smeha! pa šta ide tad "ne pada mi na pamet da s tobom popijem kafu"?
![]()
![]()
izvini, ali ne kapiram kakve veze ima penis s tim
Cekam kuma:Da li ce svesno nadvladati nesvesno, pitanjce je sad?
shaddow:Pa to je malo duža priča. Ne znam da li da ulazimo u to. Ali ajde.
Kada smo sasvim mali ne pravimo razliku između polova. Malo dete ne zna šta znači dečak, a šta devojčica. Ustvari, zna da postoje dečaci i devojčice, ali ne zna po čemu se razlikuju. Kada dete počinje da spoznaje svoj pol, negde od 3 do 5 godine u falusnoj fazi, devojčica primećuje da ona nema nešto što muškarci imaju, a to je piša. Tu je koren ovog kompleksa.
U toj fazi, kod muškaraca se može javiti "kastracioni strah", odnosno strah od gubitka penisa, dok devojčica ima doživljaj da je "već kastrirana".
Ovo ne treba banalizovati i shvatati bukvalno, jer je psihoanalitička nauka koja se ovim bavi veoma složena.
Uzrok ovog kompleksa, međutim, može se tražiti ne samo u "fizičkom nedostatku" devojčice, već i u socijalnim razlikama koje postoje između polova. Budući da su muškarci i dalje u našoj kulturu favorizovani na neki način. Neki autori ovo posebno naglašavaju.
Da ne komplikujem mnogo. Običnom čoveku ovo se može učiniti suludo i može reći "šta ovaj priča". Moram naglasiti da se mehanizmi koje sam opisao odvijaju potpuno nesvesno.
Pozdrav od "starog drugara"
Sta je.....i Betty poznajes "100 god." ?![]()