LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Zayebi i jedne i druge, pa idi na more sa bakom.ddrraaggaannaa:treba li iskoristiti ne vezanost brakom i uzivati u zenskom drustvu, na odmoru, ili...ipak treba uzivati sa njim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zayebi i jedne i druge, pa idi na more sa bakom.ddrraaggaannaa:treba li iskoristiti ne vezanost brakom i uzivati u zenskom drustvu, na odmoru, ili...ipak treba uzivati sa njim?
Ah, Skarlet, pa takav je zhi-vot....xiaoyu:Zašto meni ova dilema deluje kao: u zavisnosti od toga šta izaberem, ono drugo ću izgubiti?
![]()
ddrraaggaannaa:treba li iskoristiti ne vezanost brakom i uzivati u zenskom drustvu, na odmoru, ili...ipak treba uzivati sa njim?
Hej, pa extra! Izgleda niko to nije ni shvatio!ddrraaggaannaa:zasto svi mislite da je to moj problem...
nisam zato postavila temu, samo sam zelela da vidim kakav je odziv..., i kako nase devojke, tj. sa kim idu radije na odmor, more....
inace idem sa njim, i jedva cekam
nisam se izgubila ...nisam bila tu![]()
sanja011:Ja bih išla sa dečkom..Ma meni je to nekako vezano za godine. Do prošle godine, mi je
bilo super zezanje, drugarice,more i sve to..Ali od sada bih pre išla sa dečkom, mislim
da je to mnogo bolje zezanje, siguran sex, ma uživancija.........![]()
Ma da nema siduhanibal77:siguran sex u smislu sigurno ce da ga bude ili nema sidu?![]()
sanja011:Ma da nema sidu![]()
![]()
naravno da sam mislila na to da ce da ga bude sigurno![]()
Ne moram to da zamišljam....hmmmm...Miss coco:Ja sam imala nesrecu (ili srecu) da mi je decko odmah posle letovanja postao bivsi,
tek sam na letovanju shvatila koliko je sebican,ljubomoran i posesivan...pa sad zamislite kako sa se provela!