Da li, i kako, reći vašoj lepšoj polovini da ne poseduje najbujnije poprsje ?

OK, sinoćke sam imao jedan od onih teorijski otvorenih razgovora sa devojkom tokom kojeg me je ona pitala šta me na njoj privlači i da li na njoj vidim neke mane.
I diplomatski sam je slagao da je potpuno savršena, u stvari ima jednu manu... to jest dve... ima male dojke, sve ostalo zapravo jeste savršeno, devojka je 9.5/10, lepo sam ja prošao sa njom.

E sad, ovo mi je inače par puta bilo na vrhu jezika, recimo tokom seksa ne možeš da uradiš neke stvari sa devojkom koja nema sise i onda mi dođe da joj to kroz neku šalu kažem ali suzdržim se; moje pitanje je da li postoje neke okolnosti pod kojima je dozvoljeno reći joj pravu istinu ili je ovo stvar koja se nosi u grob ?
Žene ?

ova je tema gloopa a rettju ti i zashto

ti imas komplekse a to nije njen problem stim rjeshavaj taj problem sam sa sobom

ako je zhena sisa onda si ti shPupak

predlazhem katanac jer je tema kao shto sam rekla gloopa i uvredljiva

ova je tema gloopa a rettju ti i zashto

ti imas komplekse a to nije njen problem stim rjeshavaj taj problem sam sa sobom

ako je zhena sisa onda si ti shPupak

predlazhem katanac jer je tema kao shto sam rekla gloopa i uvredljiva
Pusti ga samo ne'k mlati...možda naiđe na neku koja bi ga "odrobijala", samo tako...! :hahaha:
P. S. Ako naleti još i da ima veća "m.. a" od njegovih!

U kojoj to bajci dobijaš šut kartu kada devojci kažeš nešto ne pozitivno u vezi sa njom? Mslma, stvarno ste zlobni. Valjda bolje čovek da kaže kako ima male sise ili da je debela neg da laže kako je 'baš po njegovoj meri'
Jesmo...i može nam se! :andjeo:
Što bi trpele nekog šabana, koji nam misli "nabijati komplekse"...bouužže, svašta!

Nije nepremostivo, devojka ima tonu drugih kvaliteta i na jednu stvar mogu da zažmurim, sigurno ni ja nisam savršen...
Neće to da bude razlog nekog potencijalnog prekida, pa nisam ja klinac neki neiživljeni 🙂

Jedna bitna bivša je bila jako bujna, čuvam neke slike na društvenim mrežama sa njom, moguće da je sadašnja naletela na njih pa me zato "proverava".

OK, sinoćke sam imao jedan od onih teorijski otvorenih razgovora sa devojkom tokom kojeg me je ona pitala šta me na njoj privlači i da li na njoj vidim neke mane.
I diplomatski sam je slagao da je potpuno savršena, u stvari ima jednu manu... to jest dve... ima male dojke, sve ostalo zapravo jeste savršeno, devojka je 9.5/10, lepo sam ja prošao sa njom.

E sad, ovo mi je inače par puta bilo na vrhu jezika, recimo tokom seksa ne možeš da uradiš neke stvari sa devojkom koja nema sise i onda mi dođe da joj to kroz neku šalu kažem ali suzdržim se; moje pitanje je da li postoje neke okolnosti pod kojima je dozvoljeno reći joj pravu istinu ili je ovo stvar koja se nosi u grob ?
Žene ?
Ti si baš razmažen.Kakvu istinu ti želiš da joj kažeš? Imaće za 2 broja veće sise za 20 godina pa probaj onda da realizuješ te svoje fantazije. Dotle, zašilji đokicu, manje verbalno tupi i radi svoj posao.
BTW, poliži i sisaj malo te sise da bar ponekad narastu.

Poslednja izmena:
Joj koliko je ona nesigurna u svoj izgled kad te pitala to idiotsko pitanje :fdlan: mukica
Nemoj dodavati ulje na vatru, vec je drma komplex samo fali da ti lupis nesto
Klimaj glavom kazi joj da ti je sve potaman da je volis takvu kakva jeste, ako je to istina, ako nije makni se od nje pusti da nadje nekoga ko ce je voleti takvu

Back