Da li, i kako, reći vašoj lepšoj polovini da ne poseduje najbujnije poprsje ?

Fei Li

Zainteresovan član
Poruka
157
OK, sinoćke sam imao jedan od onih teorijski otvorenih razgovora sa devojkom tokom kojeg me je ona pitala šta me na njoj privlači i da li na njoj vidim neke mane.
I diplomatski sam je slagao da je potpuno savršena, u stvari ima jednu manu... to jest dve... ima male dojke, sve ostalo zapravo jeste savršeno, devojka je 9.5/10, lepo sam ja prošao sa njom.

E sad, ovo mi je inače par puta bilo na vrhu jezika, recimo tokom seksa ne možeš da uradiš neke stvari sa devojkom koja nema sise i onda mi dođe da joj to kroz neku šalu kažem ali suzdržim se; moje pitanje je da li postoje neke okolnosti pod kojima je dozvoljeno reći joj pravu istinu ili je ovo stvar koja se nosi u grob ?
Žene ?

Pa možete da se igrate uvreda za uvredu

Npr ti njoj priznaš to za sise, ali ona tebi prizna da ti smrdi iz usta i da bi sve dala da si 7 cm viši

Ne smrdi mi iz usta, a visinom sam zadovoljan.
A zadovoljan sam i njom, da nisam ne bismo ni bili u vezi.
E sad, valjda i ona shvata da sam zadovoljan njome i da nam veza nije ugrožena zbog te njene jedne mane, pa onda mogu i da joj je kažem kad već pita !?

A inače, zašto me ona pita ovako nešto, jel to neki test ? I ako jeste jel ovo što sam uradio najbolji način da ga prođem sa najvišom ocenom ?
Jel padam ako joj kažem kako zaista stoje stvari ?
Imam utisak da ona u stvari želi da joj kažem, zaista ne znam zašto

Mnoge predobre ribe imaju male grudi. Tako da je problem ipak do tebe.

Slažem se.
Ma nije to neki problem, jeste da ja volim velike grudi, ali daleko od toga da je to presudno.

Poslednja izmena:
OK, sinoćke sam imao jedan od onih teorijski otvorenih razgovora sa devojkom tokom kojeg me je ona pitala šta me na njoj privlači i da li na njoj vidim neke mane.
I diplomatski sam je slagao da je potpuno savršena, u stvari ima jednu manu... to jest dve... ima male dojke, sve ostalo zapravo jeste savršeno, devojka je 9.5/10, lepo sam ja prošao sa njom.

E sad, ovo mi je inače par puta bilo na vrhu jezika, recimo tokom seksa ne možeš da uradiš neke stvari sa devojkom koja nema sise i onda mi dođe da joj to kroz neku šalu kažem ali suzdržim se; moje pitanje je da li postoje neke okolnosti pod kojima je dozvoljeno reći joj pravu istinu ili je ovo stvar koja se nosi u grob ?
Žene ?
Ako to izgovoriš, počinio si neoprostivu grešku.
Zapamti, kolike god da su sise, na njeno pitanje kakve su, odgovor je "Taman"

E sad, valjda i ona shvata da sam zadovoljan njome i da nam veza nije ugrožena zbog te njene jedne mane, pa onda mogu i da joj je kažem kad već pita !?

A inače, zašto me ona pita ovako nešto, jel to neki test ? I ako jeste jel ovo što samu uradio najbolji način da ga prođem sa najvišom ocenom ?
Imam utisak da ona u stvari želi da joj kažem, e sad zaista ne znam zašto

Slažem se.
Ma nije to neki problem, jeste da ja volim velike grudi, ali daleko od toga da je to presudno.
Cisto sumnjam da zeli da joj kazes da ti se kod nje nesto ne svidja.
A ta njena pitanja su verovatno oni mali ljubavni razgovori u cilju pokazivanja koliko ti se svidja.
Kad smo zaljubljeni malo smo blesavi. :)
Moguce da je vec nesigurna zbog malih grudi, pa treba potvrdu da ti je to ipak ok. Ko zna...

Žene ?
Steta i meni krivo sto ne mogu lambordzinija da vozim po kanalu.

A inače, zašto me ona pita ovako nešto, jel to neki test ? I ako jeste jel ovo što sam uradio najbolji način da ga prođem sa najvišom ocenom ?
Imam utisak da ona u stvari želi da joj kažem, zaista ne znam zašto

Slažem se.
Ona ima komplex malih sisa pa oce onako da se rastereti da je s nekim ko ne mari za to

Žene ?
Nosiš u grob! Pu, pu... !:ogledalo:

Mogu ozbiljno da odgovorim na temu?
U principu bas je glupo da vodis dvostruki zivot, tj. da jedno mislis, a pricas drugo, ili cutis. Neki zdrav humor je potpuno u redu. Medjutim kao i svi i ona verovatno zeli da bude prihvacena takva kakva jeste, nema veze prosek na fakultetu, postoje i drugi aspekti zivota, kao sto je velicina grudi, gde bi ona htela da se oseti prihvaceno. Ukoliko umes da kazes to tako da nije uvredljivo, odnosno da joj ne unosis nemir, pa kazi.
Small dick je u redu, small dick energy vec nije. Tako da kad bih imala small dick za partnera ja bih volela slobodu da se zezam konto toga.
Ovo ludo potrosacko drustvo nam uliva veliku dozu nesigurnosti, postoji razlog. Ti kao njen partner i ako mislis s njom nesto da gradis (A I AKO NE!!!) ne bi trebalo da je cinis nesigurnom.
Ozbiljno pitanje: da li bas stvarno toliko smeta taj nedostatak mesine u tom predelu? Nije li to ono sto je cini zanimljivom? Zar nije preglupo kad je neko presavrsen?

Back