da li i kada tolerišete neurednost kod muškarca ?

ovde niko vidim nije indiferentan prema bradi ili je volimo ili je mrzite :mrgreen: kada se moj decko obrije ja sam u :roll: fazonu ahahhaha doslovno ga popreko gledam sve vreme dok ne krene opet da raste:D cak sam se i istakla u vestini skracivanja brade, sve samo da bi sto duze opstala tu de jeste :sad2: :lol: brada na muskarcu je totalni pogodak :rumenko: me so horny, me me so horny :zper:

samo na svoje dupe mislis!

ovde niko vidim nije indiferentan prema bradi ili je volimo ili je mrzite :mrgreen: kada se moj decko obrije ja sam u :roll: fazonu ahahhaha doslovno ga popreko gledam sve vreme dok ne krene opet da raste:D cak sam se i istakla u vestini skracivanja brade, sve samo da bi sto duze opstala tu de jeste :sad2: :lol: brada na muskarcu je totalni pogodak :rumenko: me so horny, me me so horny :zper:

Jao, istina. Brada se ili voli ili ne, nema sredine! :zper:

Ja mislim da sam u baby face fazonu a ovo moze da ucini muskarca da izgleda starije. Verovatno zato.

Где је овде неуредност? :)

Брада је врло пожељан детаљ на мушкарцу. ;)
Ćao Doktorka :heart:
Vidim da se ne poklapaju svačija razumevanja reči neuredno , ali u suštini mislio sam na aljkavost, nehigijeničnost... uglavnom ste razumeli.
Ja se baš ne brijem često (jednom nedeljno), prvo zato što me mrzi, zatim zato što ne moram, a i nisam nešto previše dlakav, pa mi i ne stoji loše kad malo pustim.
Složili bi se ti i ja ;)

Nije ti neki trening, ako nisi 100% fokusiran na isti, vec snimas cicke sa naocarima. :)

U svakom slucaju, redovno odrzavanje licne higijene najcesce znaci i da kada se oznojis nisi hemijski opasan.
Na protiv, koleginice, veoma je motivišuće za zalaganje tokom treninga/trčanja/bilo čega, ako se zna da vas posmatraju neke ženske oči. Čak i kada nema nikoga, mnogo jače zapinjem ako zamišljam neki seks :cool:

Ćao Doktorka :heart:
Vidim da se ne poklapaju svačija razumevanja reči neuredno , ali u suštini mislio sam na aljkavost, nehigijeničnost... uglavnom ste razumeli.
Ja se baš ne brijem često (jednom nedeljno), prvo zato što me mrzi, zatim zato što ne moram, a i nisam nešto previše dlakav, pa mi i ne stoji loše kad malo pustim.
Složili bi se ti i ja ;)
За мене је неуредан онај ко не води рачуна о хигијени на дневном нивоу.
Али ако неко ради, у покрету је и биће такав док се тог истог дана не докопа воде и туша, то је оправдано. ;)
Проблем би био ако би свесно заобишао купатило и сачекао сутрашњи дан такав. :huh:

na primer neki super baja vam u stan donosi kredenac, ili popravlja vodovod, elektriku, lepi tapete... i uprlja se i oznoji da sve lije sa njega, šake garave, majica prljava ko krpa za brisanje poda...

jel vam bljak ? mislim baš ga probio znoj, a rinta ceo letnji dan...

ili ovako,
odete na adu ili košutnjak da se šetate , i snimite nekog opet super baju, ubija se od treninga, trči, skače, vežba, sve puca... kroz preznojanu trenerku mu se ocrtava apolonsko telo, i onda protrči pored vas, namigne vam, ali vas u isto vreme i zapahne oblak njegovog znoja...
jel vam bljak ?

i treća nedoumica,
lik je lep ko da ste ga vi nacrtale, lice kakvo ste samo mogle da sanjate... i onda ga negde sretnete da se nije obrijao 15 dana !
jel vam bljak ? (kao primer pogledajte glumca Vilijema Vokera u filmu Lazarus Project)

"neurednost kod muskaraca" nije kad on citav dan radi, ili trci krug oko ade, pa se oznoji
to nije neurednost, vec fizioloska reakcija, i ako je nema, on nije muskarac, vec android
isto vazi i za bradu-mozda je pusta, ako je nije obrijao 15 dana
tako da bi moj odgovor bio - ne, nije mi bljak
jedino sto bi morao da se okupa pre nego opsti sa mnom u bliskom telesnom kontaktu

Back