Da li gugl ograničava ono što tražite?

da li gugl ograničava ono što tražite?

• Ukupno glasova
    10
Ide se ka diktaturi ubrzano. To se moze spreciti jedino protestima. Stepen sloboda je sve manji, kontrola svega i svacega sve veca, pa tu automatski
ide i ugrozavanje slobode govora...
ne, nemamo mi ovde ni protiv koga, ni pred kim da protestujemo kao francuzi da izazivamo nemir i nered, nego znamo svoje, zapravo vecinsko americko - protestantsko stanoviste vec, i idemo po vertikali, prozivamo nase politicare da preduzmu korake, ili su sa nama, ili protiv nas

onda prozivamo kompanije, i bojkotujemo mi njih, ovo sranje od piva ja ionako ne volim
buttwiper.jpg
buttweiser-branco.jpg
https://henrymakow.com/

Poslednja izmena:
ne, nemamo mi ovde ni protiv koga, ni pred kim da protestujemo kao francuzi da izazivamo nemir i nered, nego znamo svoje, zapravo vecinsko americko - protestantsko stanoviste vec, i idemo po vertikali, prozivamo nase politicare da preduzmu korake, ili su sa nama, ili protiv nas

onda prozivamo kompanije, i bojkotujemo mi njih, ovo sranje od piva ja ionako ne volim
buttwiper.jpg
buttweiser-branco.jpg
https://henrymakow.com/
Imate i vi mislioce, koji znaju te stvari..

kako gugl moze to da zna ako mi koristimo proksi, ili za licne stvari koristimo drugi uredjaj, telefon ili tablet? ajde ne lupaj, to uopste nije tema koje ti reklame uvaljuje, nego koje rezultate pretrage dobijas
Једино ако користиш Тор, али то не рачунам да се користи за нормалну претрагу.
Када се користи телефон и таблет, Гугл бележи ранију историју, нпр то се најбоље види на Јутјубу (пошто је Јутјуб гуглова фирма).
Никада не иду random понуде већ нешто слично ранијим претрагама.
Тако Гугл неће излистати страницу из Финске, већ ће прво листати локалне странице из Србије. Такође појављују се рекламе релевантне не за жене већ за мушкарце тако да је и у том смислу Гугл средство које прати кориснике.
https://medium.com/swlh/the-google-search-bubble-7cbfec5746fb
In the names of relevance and personalized experience, Google manipulates the search results according to your personal data it collected through your search history, browsing history, shopping history, location, and even your email.

Када се користи телефон и таблет, Гугл бележи ранију историју, нпр то се најбоље види на Јутјубу (пошто је Јутјуб гуглова фирма).
Никада не иду random понуде већ нешто слично ранијим претрагама.
Тако Гугл неће излистати страницу из Финске, већ ће прво листати локалне странице из Србије. Такође појављују се рекламе релевантне не за жене већ за мушкарце тако да је и у том смислу Гугл средство које прати кориснике.
https://medium.com/swlh/the-google-search-bubble-7cbfec5746fb
da, kada trazis hotel, logicno i to je trgovina, ali mi pricamo o informativnom ratu i informativnoj blokadi i oblikovanju javne svesti, ...
kada citas vesti o ratu u ukrajini logicno je da ti ispadaju ukrajinke za upoznavanje, pa da zena sumnja, itd

ali, vidi, ako
  • obrises kolacice - nema vise search history, browsing history, shopping history
  • surfujes iza vpn, tj, posrednickog/proksi servera - nema vise tvoje lokacije, vec si prikazan iz koje god zemlje ili grada ti odaberes - ne vidi se odakle surfujes, ne moze da se zna nista o tebi
e, cak i u tom slucaju, kao anonimni radoznalac, da kazemo ucenik ili konzument vesti ili istorije ili nauke, ti ne dobijas kvalitetne informacije, kao pre 5 ili 10 godina, jer je napravljena masovna cenzura i ogranicavanje "stetnog" sadrzaja - armija cenzora je odlucivala godinama vec sta je sve STETNO, NEPOZELJNO da ti saznas, a sta TREBA da ti se servira na tvoj upit, prosto su rangirali sve sto postoji na internetu, sta je drustveno pozeljno, korektno, a sta nije, u svakoj oblasti zivota

djavolski pokvareno su etiketirali svaki opozitni stav zvanicnom DIKTATU

TERAJUCI SVE DA IMAJU:
1 misljenje
1 stav
1 saznanje
1 stranku/partiju
1 lek
1 boga/religiju
1 vlast
1...

ja necu to njihovo 1, ocu drugo, ili trece, necu uniformisanost kao u komunistickoj diktaturi, da mi neko drugi odredjuje sta smem, a sta ne smem da znam, nisam drzavni neprijatelj, crna ovca, hocu da imam svoje, a ne tvoje ili njihovo misljenje, pa jel nemam pravo?

Poslednja izmena:
jel ti razumes da su oni, vragovi stavili u isti kos terorizam i "nepozeljni" sadrzaj,
Уклања се из листе индексираних сајтова све што је противзаконито и што се сматра штетним деловањем.
pa onda npr. nas trampovce etikatoraju kao opasne narodne neprijatelje?
ja ne znam da li ti ne znas da je djavo tuzitelj, ali na nacin da etiketira, tako sto ce rangirati? pa jel razumes da idemo kao socijalnom score umessto credit score, a to znaci da ces imati onoliko koliko si procenjen da vredis u drustvu? znaci ako si partijski na visokoj funciju to je zato sto si podoban, a mi nepodobni idemo u izolaciju, na goli otok

ja jos jedino da ti crtam! pre 5 godina samo sve to nije bilo! mi vec danas zivimo u jednoumlju orvelove 1984 zivimo u diktaturi, ako sve ide samo po diktatu, a ne mozemo nista, jer je slobodan samo onaj koji ne gresi, znas i sam sta rece Hristos

oni ce samo da kazu i to i kazu:

napravite vi sebi svoj gugl, svoju soc. mrezu kao tramp, pa tamo favorizujte vase, a blokirajte nase stavove, saznanja, smernice, kriterijume podobnosti, kompanije, vasu istoriju, vasu nauku itd - dok je gugl nas, fauci [ja sam nauka, rece] ce biti nauka, a politika ce biti pedo-hitlerovska [idiot bajden]

Poslednja izmena:
strani pacenice
Овако се својима код куће обраћај, а ја могу да ти поручим исто оно што ти је пре неки дан поручио Мали Перица. И то с љубављу. Видим да нисам нимало погрешио што сам те игнорисао пре пар месеци, јер с менталним болесницима не желим никакве преписке. Сад ћеш наставити да уживаш привилегију да заузимаш место на мојој листи игнорисаних корисника па лапрдај до судњег дана.

Ма ко прича о Гуглу? Где је тај наводни снимак с дететом? Јеси ти свестан да не може нешто да се уклони потпуно с интернета и да је неминовно да негде остане архивиран, а чак и да се уз помоћ магије некако и уклони (хипотетички речено), опет би остао негде на локалу и поново би се ширио по интернету, махом на darknet-у. Лако је без икаквих доказа причати о великим заверама. Али је немогуће спроводити такве завере у дело.
A zašto bi moralo da se potpuno ukloni sa interneta?
Pa tema i jeste da pretraživači neće da ti pokažu taj snimak na internetu, gde se nalazi, a ne da li on negde postoji.
Jednostavno se zabrani prikazivanje odredjenih sadržaja ili sajtova - i to je to.

Кад је Клинтону Моника пушила, за то је цео свет сазнао иако се одиграло у тајности и иако никог није интересовало, а треба да поверујемо да овако нешто неописиво крупно може да се држи у тајности годинама и да ниједном нигде не процури у јавност? Ма сигурно, и годзила постоји.

Kako nije procurelo u javnost, kada sam ga i ja video?
I dan danas postoji na snimcima u kompjuterima, ali na netu ne.
Bar tako kažu pretraživači.

A Bil Klinton i Britanska kraljevska porodica uopšte nisu ni približno isti nivo u hijerarhiji.
I tim procesom je verovatno ucenjivan da odradi neko donošenje zakona, koji treba gazdama.

Ne otvara mi ovo tvoje, a na telefonu mi gugl izbacuje da ta stranica ne postoji.
ne postoji u tvojoj replici, video samo link, ali iznad u mojoj postoji na redditu - ti si samo blokiran, hehehe, da nisi pod kaznom, ko ti dade mobilni, nemoj da te tuzim roditeljima, klinjo, no-no!
pa taj go covek, mladic koji se kao spusta uz pomoc carsava i pada

Poslednja izmena:
Taj snimak gugl izbacuje, ali raniji, o detetu koje iskače kroz prozor Bakingemske palate - ne.
Snimak deteta je slučajno načinjen (mislim iz automobila, ali nisam siguran).
pa, da, ali sta te to cudi? ta informacija nije od nekog javnog znacaja da bi je gugl izbacivao sa videom; normalno je da se neko postarao da se skloni, a ti se ne secas ni gde si video..uzmi npr. princa endrjua koga je carls izbacio iz bakingema, bese, jer je jedan od klijenata dzefri epstina, ima slika sa nekom curom, oni zagrljeni, a ona bila maloletna

a sta je sa mnogim letovima bila klintona na pedo ostrvo? ima slika trampa kao sa dzefrijem, ali da li mu je bio klijent? - to nema.

i sada sta da mislimo? seks ucenjivanje je preseceno, dzefri je suicidiran, a kompanjonka maksvel i dalje na robiji, dokazi unisteni - znaci da su ameri zatvorili izraelsku operaciju, nema vise, zasto to sve treba da bude sada na internetu? ne treba, nije od javnog znacaja sve to.

mozda bi bilo vajde da se desilo juce, pa da pojurimo

Poslednja izmena:
pa, da, ali sta te to cudi? ta informacija nije od nekog javnog znacaja da bi je gugl izbacivao sa videom; normalno je da se neko postarao da se skloni, a ti se ne secas ni gde si video..uzmi npr. princa endrjua koga je carls izbacio iz bakingema, bese, jer je jedan od klijenata dzefri epstina, ima slika sa nekom curom, oni zagrljeni, a ona bila maloletna

a sta je sa mnogim letovima bila klintona na pedo ostrvo? ima slika trampa kao sa dzefrijem, ali da li mu je bio klijent? - to nema.

i sada sta da mislimo? seks ucenjivanje je preseceno, dzefri je suicidiran, a kompanjonka maksvel i dalje na robiji, dokazi unisteni - znaci da su ameri zatvorili izraelsku operaciju, nema vise, zasto to sve treba da bude sada na internetu? ne treba, nije od javnog znacaja sve to.

Kako nije od značaja da li golo dete beži iz Bakingemske palate (ono izlazi kroz prozor i nema nikakvog čaršava, kao u ovom videu, koji ne može da se otvori, sa golim muškarcem)?

Kako nije od značaja da li golo dete beži iz Bakingemske palate (ono izlazi kroz prozor i nema nikakvog čaršava, kao u ovom videu, koji ne može da se otvori, sa golim muškarcem)?
pa jel znas koliko dece nestane svaki dan? sta mislis tek tako nestaju?
pa jel znas koliko ukrajinske ili dece koja su prosla kroz meksiko i usla ovde, fali?
to moZE DA SE RADI, A TO BAKINGEMSKO, PA JEL VIDIS DA JE TV SHOW SNIMLJEN I NAPRAVLJENO da dodje do zabune, da ljudi pomisle da cak nema nikakvog deteta sto ti kazes da si video, da si prosto lud ili da si sanjao

ovde ameri unistili dokaze pedo ostrva dzefri se nije ubio bile parole, i nikom nista zislejn, cerka maksvela kao odgovor izraelu ima da robija
a gde su zrtve osim one koja se slikala sa princom endrjuom? gde su klijenti? nema nista. samo avio logovi lolita eksprsa i ime bila klintona, verovatno iz besa izrael pustio jer mu je operacija prekinuta, nema nista, jer je bruka

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
a gde si ga video, yt, forum neki, socijalna mreza?
ja se mozda nesto i secam kada sam citao o onom sevilju...ali tesko
ali jesu englezi na visokom nivou pedofili, pa se to zataskavalo

England's High-Profile Pedophilia Coverups

Sve mi se čini na nečijem fejsbuk profilu, ali nisam siguran.
Ne vredi to tražiti, nema šanse da se uspe.

Sve mi se čini na nečijem fejsbuk profilu, ali nisam siguran.
Ne vredi to tražiti, nema šanse da se uspe.
А можеш ли да се сетиш кад је то било и да ли је којим случајем било наглашено да је био дечак филипинског порекла?

Ово питам јер од појаве снимка 2015. па све до 2019. нико нигде ниједном није споменуо никакво дете, а онда се 2019. појавио снимак неког дебила који лапрда о педофилији док у позадини иде управо овај снимак из 2015. Тај је лик први који је извалио то о филипинском дечаку, као да је уопште и могуће разликовати на тој удаљености и квалитету снимка етницитет особе и спреда, камоли па отпозади. И отада су коментари на свим верзијама овог снимка из 2015.
преплављени лапрдањем о педофилији у општем смислу.

Poslednja izmena:
JEL VIDIS DA JE TV SHOW SNIMLJEN I NAPRAVLJENO da dodje do zabune
Серија је већ била снимљена и баш тих дана је започето емитовање целе сезоне, бар се потруди кад лупаш глупости да располажеш чињеницама, а не да из гузице вадиш и разбацујеш се тврдњама. Мада, знајући тебе, не треба ни бити човек изненађен кад прочита овакву неку небулозу.

Sećam se pre 15-20 godina mnogo dobro se moglo surfovati na netu,
ali danas imam utisak da šta god ukucam da bolje sam da razmislim jer ono što mi daje pretraživač je skoro pa ništa!

pogotovo kada se ukucaju škakljive teme, tipa, virusa, globalnog grejanja... pretraživač vam vraća samo mejnstrim stranice!!

šta mislite, šta je vaše iskustvo jel vas gugl ograničava?
Zaje*i google i ta sranja, skines lepo Tor browser pa surfuj do mile volje

J
Sećam se pre 15-20 godina mnogo dobro se moglo surfovati na netu,
ali danas imam utisak da šta god ukucam da bolje sam da razmislim jer ono što mi daje pretraživač je skoro pa ništa!

pogotovo kada se ukucaju škakljive teme, tipa, virusa, globalnog grejanja... pretraživač vam vraća samo mejnstrim stranice!!

šta mislite, šta je vaše iskustvo jel vas gugl ograničava?
Ja se secam da nije bilo "kolacica" i "pitanja da li se slazete sa tim"

I deset puta samo next next next, i posle mesec dana ti dodje slon iz afrike a d ati o tom pojma nisi imo! :eek: :mrgreen:

I onda bas nije bilo ni bas reklama svagde, ti npr kucas polovni automovili na goooglu i onda na svakom sajtu koji nema veze nikakve sa autima izlaze reklame o polovnim automobilima!
I na instagramu reklame!
Ali voleo bih bas da vidim kako dzeaika alba bude u neglizeju i pitam se kako je zaskociti, e bas cu sada da guglam o njoj:mrgreen:

Back