Da li Grcka ima teritorijalne aspiracije?

Не труди се, у питању је наметнута парадигма окупираним народима
Sama potreba Srba da glorifikuju i veruju liku kao što je Radovan Damjanović govori da Srbi pate od kompleksa niže vrednosti, pa nam trebaju laži i lupetanja glupsoti da bi se osećali bolje, superiornije.
Isto čine i Afroamerikanci koji žele da budu nešto više od potomaka robova, pa izmišljaju svoju alternativnu istoriju po kojoj su oni starosedeoci Amerike ili potomci Mavra i egipatskih faraona, pa čak idu i dotle da tvrde da su oni pravi, biblijski Izraelćani, Božiji narod.
Gotovo identičan slučaj i mentalitet.

Sama potreba Srba da glorifikuju i veruju liku kao što je Radovan Damjanović govori da Srbi pate od kompleksa niže vrednosti, pa nam trebaju laži i lupetanja glupsoti da bi se osećali bolje, superiornije.
Isto čine i Afroamerikanci koji žele da budu nešto više od potomaka robova, pa izmišljaju svoju alternativnu istoriju po kojoj su oni starosedeoci Amerike ili potomci Mavra i egipatskih faraona, pa čak idu i dotle da tvrde da su oni pravi, biblijski Izraelćani, Božiji narod.
Gotovo identičan slučaj i mentalitet.

Да није тако, много тога су твоји западњаци, било усташе, католици, протестанти или англосаксонци уништили доказа...

Види се намера и циљ !

То ни Бугари не би урадили, већ би их пробали асимиловати као своју културу

Опет глупеташ !

:per:
MERIP-American-Flag-behind-Benjamin-Netanyahu-SpeakerBoehner-600x400.jpg

Da li Grcka ima teritorijalne aspiracije prema najvecem gradu u Turskoj a to je Istanbulu? Kad sam bio mali isao sam za Tursku, preko Grcke i mogao sam pored magistrale primjetiti okupljene gradjane sa transparentima Konstantinopolj koji su zahtjevali povratak tog grada u rukama pravoslavaca. Slucaj je da su Turska i Grcka clanice NATOa ali da su odnosi na najnizem nivou.
A bravo brate!
Jerbo, teritorija Turske koja je na balkanu trrbala je pripasti Grckoj.
A Grcka nama. Nego, eto, onaj supak jelcinj nije dao.

I za tvoju informaciju Istambul nije najveci grad u Turskoj.
Vec Ankara bre budalo.

Da li Grcka ima teritorijalne aspiracije prema najvecem gradu u Turskoj a to je Istanbulu? Kad sam bio mali isao sam za Tursku, preko Grcke i mogao sam pored magistrale primjetiti okupljene gradjane sa transparentima Konstantinopolj koji su zahtjevali povratak tog grada u rukama pravoslavaca. Slucaj je da su Turska i Grcka clanice NATOa ali da su odnosi na najnizem nivou.
Dosadan si!

Seldzuke je svakako trebalo najuriti iz Evrope ali su ostali zahvaljujući, pre svega, Englezima. Inače Istanbul ne postoji to je samo okupirani grčki Carigrad i pre ili kasnije Turke treba ispratiti u Aziju odakle su i došli.
Турци не могу ни да победе Курде а очекују да ће да јебу матер Грцима на Кипру

Back