Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.189
Znam sve njegove...
Не труди се, у питању је наметнута парадигма окупираним народима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam sve njegove...
Ovde jedino SANU spominješ ti. Ja pričam o istorijskim dokazima, a ti citiraš gimnazijskog profesora.Не интересује ме твој САНУ и твоја наметнута Берлинско Нордијска школа...из 1878
Odi ...
Нема везе ти си преумљен као ДругоСрбијанер када си прешао Дрину са Брозом 1944.г.Ovde jedino SANU spominješ ti. Ja pričam o istorijskim dokazima, a ti citiraš gimnazijskog profesora.
Sama potreba Srba da glorifikuju i veruju liku kao što je Radovan Damjanović govori da Srbi pate od kompleksa niže vrednosti, pa nam trebaju laži i lupetanja glupsoti da bi se osećali bolje, superiornije.Не труди се, у питању је наметнута парадигма окупираним народима
Sama potreba Srba da glorifikuju i veruju liku kao što je Radovan Damjanović govori da Srbi pate od kompleksa niže vrednosti, pa nam trebaju laži i lupetanja glupsoti da bi se osećali bolje, superiornije.
Isto čine i Afroamerikanci koji žele da budu nešto više od potomaka robova, pa izmišljaju svoju alternativnu istoriju po kojoj su oni starosedeoci Amerike ili potomci Mavra i egipatskih faraona, pa čak idu i dotle da tvrde da su oni pravi, biblijski Izraelćani, Božiji narod.
Gotovo identičan slučaj i mentalitet.
Да није тако, много тога су твоји западњаци, било усташе, католици, протестанти или англосаксонци уништили доказа...
Zato Netanjahu ...
Apsolutno!Sjevernomakedonci ne trebaju pomoć, dali su to so znanja, ne znam šta se trpati gdje te ne traže.
Kada su to Bugari držali Solun? Bio je “bugarski” limburga meseca.А нама не треба Цариград,само старог бугарског града Солуна.
A bravo brate!Da li Grcka ima teritorijalne aspiracije prema najvecem gradu u Turskoj a to je Istanbulu? Kad sam bio mali isao sam za Tursku, preko Grcke i mogao sam pored magistrale primjetiti okupljene gradjane sa transparentima Konstantinopolj koji su zahtjevali povratak tog grada u rukama pravoslavaca. Slucaj je da su Turska i Grcka clanice NATOa ali da su odnosi na najnizem nivou.
Aco, ne zameri mi...bio sam nekoliko puta u Plovdivu...nesto ste mnogo potamneli...obisao sam nekoliko mahala, opasno je tamoА нама не треба Цариград,само старог бугарског града Солуна.
Dosadan si!Da li Grcka ima teritorijalne aspiracije prema najvecem gradu u Turskoj a to je Istanbulu? Kad sam bio mali isao sam za Tursku, preko Grcke i mogao sam pored magistrale primjetiti okupljene gradjane sa transparentima Konstantinopolj koji su zahtjevali povratak tog grada u rukama pravoslavaca. Slucaj je da su Turska i Grcka clanice NATOa ali da su odnosi na najnizem nivou.
Турци не могу ни да победе Курде а очекују да ће да јебу матер Грцима на КипруSeldzuke je svakako trebalo najuriti iz Evrope ali su ostali zahvaljujući, pre svega, Englezima. Inače Istanbul ne postoji to je samo okupirani grčki Carigrad i pre ili kasnije Turke treba ispratiti u Aziju odakle su i došli.