salko dinamitas Poznat Poruka 7.316 danas u 13:20 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #1 Da li okruzenje odredjuje ozbiljnost i primjerenost ili godine ? Poslednja izmena: danas u 13:28
VranV Primećen član Poruka 604 danas u 13:22 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #2 Godine DA. Životno iskustvo DA. Ali godine i životno iskustvo ne idu uvek ruku pod ruku.
P Plant Veoma poznat Poruka 11.901 danas u 13:41 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #3 Okruženje.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.071 danas u 13:45 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #4 Nikad mi nije okruzenje uredjivalo zivot,tek sad nece samo sela da se dokopam
salko dinamitas Poznat Poruka 7.316 danas u 13:59 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #5 Plant: Okruženje. Kliknite za proširenje... Mislim da to zavisi od karaktera, nekom odredjuje nekom ne.
Plant: Okruženje. Kliknite za proširenje... Mislim da to zavisi od karaktera, nekom odredjuje nekom ne.
P Plant Veoma poznat Poruka 11.901 danas u 14:02 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #6 salko dinamitas: Mislim da to zavisi od karaktera, nekom odredjuje nekom ne. Kliknite za proširenje... da, ima kada sam neozbiljan, a ima i kad nisam ozbiljan
salko dinamitas: Mislim da to zavisi od karaktera, nekom odredjuje nekom ne. Kliknite za proširenje... da, ima kada sam neozbiljan, a ima i kad nisam ozbiljan
Zelena milja Poznat Poruka 8.460 danas u 15:03 - Da li godine ili zivotna iskustva odredjuju vase ponasanje? #7 Životna iskustva.