Da li gledate televiziju?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko često gledate TV?

• Ne gledam uopšte (eventualno samo sport i sl.)

• manje od 1h

• 1-3h

• 3-5h

• 5-7h

• više od 7h

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad odjednom niko ne gleda, a svi su upuceni u sva desavanja u rijalitima, spanskim, indijskim, turskim serijama, politickim emisijama itd...

Mozes ti da ne gledas, al ne mozes da se izolujes od sveta. Gleda baba, tetka, keva, cale, ima u novinama i na internetu. Na groblej bre da odes dva grobara ce da raspravljaju dok kopaju raku jeste li il nije srpski penis uso u 'rvatsku vaginu.

Glasao sam pod 4... pratim skoro svaku utakmicu(nije bitno koji je sport) gde igra srbija ili partizan a ovako samo fudbal. Cesto gledam filmove i upravo iz tog razloga sam glasao pod 4 posto pogledam film koji traje blizu 3h a ovih drugih 1h prodje na sport ili seriju(haus, dva ipo muskaraca ili strebere). Takodje volim da gledam politicke emisije(piramidu, da mozda ne i slicno) ivana ivanovica i ponekad neki kviz. Mada u poslednjih mesec dana gledam manje(nekad ni 1h) zato sto me kablovska nesto *ebe a tamo sam skoro svaki dan gledao top gear i ponekad tv1000 :D

Ne gledam TV, ali znam sta se desava na domacim kanalima. Televizije su postale prilicno negledljive, zbog sve losieg programa. RTS i Prva su dve televizije koje mogu da gledam, odnosno, da me zainteresuje njihov program, Prva svoj program zasniva na akcijama, sto je skroz u redu.

Slabo gledam tv... jedino ga gledam kad sam kući i tada ponekad odgledam neki film, epizodu neke serije na Fox Crime-u ili neki dokumentarac na kablovskoj, tako da kontam da ga u proseku gledam manje od 1h. Slabo gledam domaće kanale. Uglavnom sve što gledam, gledam na kompu.

Back