Da li gledate televiziju?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko često gledate TV?

• Ne gledam uopšte (eventualno samo sport i sl.)

• manje od 1h

• 1-3h

• 3-5h

• 5-7h

• više od 7h

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Већ десетак година уназад немамо ТВ. Не зато што немамо пара да га купимо већ зато што нам не треба. Више волимо да читамо књиге.
Гледање спортских емисија нас не занима. Више волимо да се бавимо неким од спортова, корисније је.
Имамо ТВ картицу на једном од рачунара и служи нам да деца понекад погледају неки цртани филм.
Извор информација нам је интернет и новине.

У задњих 5 година не гледам телевизију. Нагледао сам се и вести и филмова за три живота. Понекад, када сам негде у гостима, па ако домаћини укључе ТВ да би пратили неку емисију погледам и ја, а мимо тога веома ретко. Само ако је емисија о природи, морима и слично, то погледам. Информишем се путем интернета и вести на радију и то искључиво слушам Београд 1.

Sad odjednom niko ne gleda, a svi su upuceni u sva desavanja u rijalitima, spanskim, indijskim, turskim serijama, politickim emisijama itd...

ih pa zaboravila si internet. sve vise uzima primat glavnog medija kod ljudi i svi ovi sadasnji dominantni mediji ce se u bliskoj buducnosti integrisati u njega tako da ce postati glavni izvor svih vrsta informacija

Back