Da li gledate spanske serije?

• Začetnik teme Začetnik teme Jelena _Becej
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milicaanchy:
Snezna_kraljica:
Hm… Iskreno? – da, gledam. :oops: Ali, ne sve, naravno, ipak i medju njima se mogu izdvojiti 3-4 klase po kvalitetu (ako mozemo govoriti o kvalitetu…), neke je zaista mucno i debilno gledati. A ne gledam ih zato sto u njima nalazim dubok smisao i dozivljam katarzu. :), vec zato sto volim da komentarisem, i redovno se podsmevam zapletima, koji su potpuno nelogicni, i naravno, glavnim junakinjama koje u svakoj epizodi suze rone…
Trenutno gledam jednu spansku i jednu brazilsku (brazilske su mnogo bolje). Mada, malo vremena provodim uz TV, tako da ih gledam kad i ako stignem. Takodje, primetila sam, kad sam zauzeta drugim stvarima, gledanje serija mi ne pada na pamet – zakljucak – to radim iz dosade.
U potpunosti se slazem :D

s. kraljice....cekas da randu dodje da ti ga zavali? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Snezna_kraljica:
mario80:
:shock: :shock: :shock: pa ti znaci kenjas po forumu pod dejstvom spanskih serija! :shock: spali se odma! aliODMA! fuj! uvek sam mrzeo glupe ribe...pa jos kad i lazu...fuj. :evil:
Otkud ti ideja da sam ja glupa riba?
To se ni po mom obrazovanju ni po mojim odgovorima ne moze videti. Ovakvu nisi imao niti ces ikad imati. Zato bolje cuti.
Uostalom, da li bi bolje misljenje o meni imao da sam rekla da ih ne gledam? U svakom slucaju - slagala bih da sam to rekla. (ako nisi primetio, rekla sam da ih gledam kako bih prekratila vreme, posto sa obavezama na faxu zavrsim uvek ranije (zbog svoje pameti, koju ti negiras))
A sto se tice mojih odgovora na ovom forumu. Ja sam izuzetno ozbiljna osoba i odgovaram ozbiljno. Ako tebi smeta da citas moje odgovore - nemoj to ciniti! Mada je meni uvek zanimljivo da procitam tvoje, uvek lupis nesto! :wink:
Ali ja za tebe nikad nisam rekla da si glup. Budi dzentlmen. Postuj "ribe". A pogotovo ako su ovakve kao ja, jer nemas razloga da to ne cinis.
Ja tebe postujem (za razliku od vecine) i mozda sam zbog toga luda... Ali nikad ne potcenjujem druge.
Peace? 8)

draga olga...znao sam jednu devojku koja je studirala ruski i koja je gledala spanske serije...sestra mog ortaka...i bila je glupa ko noc!
tako da....izvini... :?

Ja ih skoro nikad ne gledam,jer su sve skoro iste.Gledala sam ih samo za raspust jer sam se ubijala od dosade!!!!Ja mgu da gledam pocetak serije ali kraj ne mogu jer su svi srecni na kraju.Svuda su iste!!!!A preko godine ih ne gledam jer uopste nemam vremena!!!!

Snezna_kraljica:
mario80:
draga olga...znao sam jednu devojku koja je studirala ruski i koja je gledala spanske serije...sestra mog ortaka...i bila je glupa ko noc!
tako da....izvini... :?
misli o meni sta hoces, zaista me ne zanima. uzgred, slagala sam te da studiram ruski.
ja sam verovatno jedina Olga na svom fakultetu (nisam sigurna), pa nisam htela da svaka BUDALA zna sta studiram.

nemoj da me za*bavas da je zovem da proveravam...riba nezna ni koji je dan...a ako ja budem kopao....iskopace tebe bili ja ti kazem!... :twisted:

Snezna_kraljica:
mario80:
nemoj da me za*bavas da je zovem da proveravam...riba nezna ni koji je dan...a ako ja budem kopao....iskopace tebe bili ja ti kazem!... :twisted:
a mozda se ja cak ni ne zovem Olga. onda zaista ne znam kako bi mogao da me "iskopas"...
Pa mozda al se ipak zovesh tako, sem ako i u private ne lagish! 8)
Znam te pushko kad si pishtolj bila

Snezna_kraljica:
mario80:
a mozda se ja cak ni ne zovem Olga. onda zaista ne znam kako bi mogao da me "iskopas"...

ma samo bi se raspitao....mala, zdepasta, nosi naocari i stalno filozofira...eto tvog profila! 8)
nalazim te sledece nedelje...ali ipak mislim da se zoves olga... 8)

mario80:
Snezna_kraljica:
mario80:

ma samo bi se raspitao....mala, zdepasta, nosi naocari i stalno filozofira...eto tvog profila! 8)
Nema shta da mislish, kad ti ja kazem! 8)

Snezna_kraljica:
mario80:
dacu ti neke smernice - lepa, 170 visoka i ne nosi naocari (malo je bucka, ima 60kg). a da filosofira... ne voli da filosofira mnogo i ne sa svakim u stvarnom zivotu.

opa! gusenica se najednom pretvori u prelepog leptira? :roll:

Snezna_kraljica:
mario80:
dacu ti neke smernice - lepa, 170 visoka i ne nosi naocari (malo je bucka, ima 60kg). a da filosofira... ne voli da filosofira mnogo i ne sa svakim u stvarnom zivotu.
Lepa!?
A da ti nisi preskochila chasove srpskog kada se ucilo znachenje te rechi!? 8)
Samo pitam! 8)

omilos:
Lepa!?
A da ti nisi preskochila chasove srpskog kada se ucilo znachenje te rechi!? 8)
Samo pitam! 8)
ne znas ti kako ja izgledam. i ne trudi se da nadmasis maria, nema mu ravnog!
uzgred, - ono "nema sta da mislis" - i ono moje "insektu jedan" - izvinjavam se, pogresno sam shvatila, malo bolje sam pogledala posle.
ali, mozda sam i tebe, kojotea, i maria slagala za ime? Ipak ,treba biti dosledan, cak i u lazima... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back