Да ли геј популација има права као и сви други у земљи Србији

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Дуго већ годинама се води полемика о томе да геј популација нема права законом загарантована ,да ли је то заиста истина.Знамо да имају своја удружења да се не врше напади на њих ни по којем основу ,ето имали су једну параду .Шта им недостаје у земљи Србији да би се осећали сигурним и задовољним

Дуго већ годинама се води полемика о томе да геј популација нема права законом загарантована ,да ли је то заиста истина.Знамо да имају своја удружења да се не врше напади на њих ни по којем основу ,ето имали су једну параду .Шта им недостаје у земљи Србији да би се осећали сигурним и задовољним

Nemoguće je izjednačavati zdravo i bolesno , prirodno i devijantno . Ako homoseksualci dobiju prava , time ih automatski gube zdravi i normalni .

Niko ne može dva gospodara služiti; jer ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će se jednoga držati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu i mamonu.

Види, имају сва права као и остали, да једу, да се возе аутобусом, да раде, да живе, имају сва права, а ако их неко пребије нека пријаве полицији, мсм то раде и обични и нормални грађани, него кад неко пребије педера то је страшно, а да педер пребије стрејтера то би било као па шта.. Као када неко пребије цигана, то је одма на националној основи, а кад циган пребије Србина то је онда као ок.. Серу..

Neće moći u skorije vreme, ali kroz nekoliko generacija, ko zna... :(

Неће моћи никад то ти ја тврдим. Ок биће онај један дан, када ће крв по ко зна који пут лити Београдом, али шта сутра кад не буде полиције?

diskriminacija je podmukla i ima je na svakom koraku.

Interesantno je kako se ovi kvazi-liberalni stalno žale na diskriminaciju , a ne znaju šta ta reč tačno znači . Diskriminacija je prosto rečeno razlikovanje : Svako od nas razlikuje buđav hleb od svežeg , pocepanu cipelu od cele , prljavu odeću od čiste . I svi mi tu vršimo diskriminaciju . Pa zašto onda treba da odjednom isključimo mozak kad procenjujemo ljudska bića ?

nemaju prava da slobodno setaju ulicom i ako zele da svog decka zagrle jer ce neki tabadzija da ih isutira u glavu ..

Али то није прихватљиво то могу и нико им не брани да раде у своја четри зида као и сви остали.Ваљда постоје још неки морали кодекси ја сам против и да се млади ђапају на сред улице и воде љубав ваљда се зна где се то ради ако је већ интимно.А то јесте интимно људкса осећања су веома интимна и треба да се испољавају у четри зида а не да их свет гледа.Можда сам ја мало патријархална али то је моје резоновање

ko im brani da se iza 4 zida "provode"...jedino ono što oni hoće da im se neko divi zbog postupaka koji normalnom svetu izazivaju mučninu i zgražavanje......:zroll:

nemaju prava da slobodno setaju ulicom i ako zele da svog decka zagrle jer ce neki tabadzija da ih isutira u glavu ..

za mene je neprihvatljivo i kad s e heteropar zažvalavi javno za nekim stolom u prisustvu starijih osoba....svi se kao nešto vole,cmaču ******e i ne mogu noć da dočekaju a dece sve manje i sve kilavija.....

Da ali, drugima se dozvoljavaju porodična šetnja i tuna parada. U tome se sastoji neravnopravnost

Породица је светиња ,породица наставља и одржава живот .Ваљда и гејеви имају порудицу не разумем због чега су против ње

Samo prati statistiku, ko će pre u zemlji Srbiji da se zaposli i ko će pre ako dobije batine da se pojavi na naslovnim stranama svih novina, pa onda možemo da pričamo ko je ravnopravan, a ko ravnopravniji.

Породица је светиња ,породица наставља и одржава живот .
Треба да дозволите плурализам мишљења. Када они педофили из Двери одржавају своје ретардиране програме на теразијама, нико их не напада оружјем и оруђем.

Имајте такву реципрочну толеранцију и према осталима. Иначе... органи гоњења ће силом обезбедити ту равноправност.

Треба да дозволите плурализам мишљења. Када они педофили из Двери одржавају своје ретардиране програме на теразијама, нико их не напада оружјем и оруђем.

Имајте такву реципрочну толеранцију и према осталима. Иначе... органи гоњења ће силом обезбедити ту равноправност.
Pedofili iz Dveri????
Na primer, ko je to pedofil iz Dveri?

Back