C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.229
Screen time 4:36h dnevno … 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumes se u telefone, ko Marica u krvi .l.I da je motorola (zbog kvaliteta softvera)
samo telefoniranje mi u sustini i ne smeta toliko... Ljudi na koje sam u uvodnom postu mislio, jednostavno bulje u telefon, ne telefoniraju.Šta znam
Evo da vam postavim jučerašnji dan
Samo pozivi o zvučnim porukama ni da ne govorim
Sto se tice poziva malo je blaže kad sam na odmoru ali su pojačano whatsapp i viber
Pogledajte prilog 1398453
Pogledajte prilog 1398454Pogledajte prilog 1398455Pogledajte prilog 1398456
imam mobilni koji od funkcija ima jos samo matematiku. Mobilni mi sluzi iskljucivo za telefoniranje. Zgrozim se pri pomisli da postanem rob mobilnom i da samo u njega buljim dok zivot neprimetno prolazi pored mene. Najvaznije od svega, ne zelim da nekakva NSA prati moje kretanje i komunikaciju. Nisam nikakav relevantni faktor za americku nacionalnu bezbednost al mi je iz ponizenja da, kao ljudsko bice, to svesno prihvatim.nisam mogao da se odlučim gde da postavim temu... mislio sam prvo na kompjuteri/mobilni, pa na Svaštara, ali pošto se radi o sociološkoj temi, a takvih je najviše ovde na 40+, mislim da joj je možda ovde najprikladnije mesto iako se ne odnosi samo na ljude od preko 4 banke.
...
elem.. trenutno sam u Egiptu na odmoru u jednom resortu i ono što primećujem ovde je da većina ljudi bukvalno ne ispušta mobilni iz ruku. Kada se prodje plažom bukvalno 90% ljudi ima telefon u rukama. u restoranu ljudi jedu i u drugoj ruci drže mobilni. na ulici, u kafićima, restoranima, u dolasku na aerodromu, posle i u avionu (iako ne radi internet) neverovatan je broj ljudi koji konstantno imaju telefon u rukama... od dece od 5 god. do matorih od 70-80 god.!
ne znam prosto koji nas je .l. snašao?
baš danas na plaži posmatram ljude oko sebe (pritom dosta je ljudi iz Srbije) kako svi d*kaju telefon, ne možeš da vidiš čoveka više koji na plaži čita knjigu, koji igra karte ili jednostavno uživa u Suncu, plaži, moru...
naravno da i ja koristim mobilni, pa i ovu sad temu ne kucam na posaćij mašini, nego na mobilnom, ali nemam potrebu da mi je telefon stalno u rukama, da konstantno nešto, gledam, čitam, dopisujem se...
'ajde sad iskreno... jeste li jedan od tih?
jel mislite da je to u redu i potpuno u skladu sa vremenom ili mislite da je svet kolektivno poludeo i postao zavistan od mobilnih telefona?
razumes se u telefone, ko Marica u krvi .l.
Motorola je običan kinez, ostalo je samo ime od Motorole, nista vise!
samo telefoniranje mi u sustini i ne smeta toliko... Ljudi na koje sam u uvodnom postu mislio, jednostavno bulje u telefon, ne telefoniraju.
vidim jutros na dorucku devojku koja ustaje od stola i odlazi do Buffet-a da doneser jus hrane, u jednoj ruci nosi tanjir, a u drugoj telefon!
ej, za 5 metara od stola nosi telefon!
to je vec za psihijatriju, za lečenje bolesti zavisnosti... ili jos bolje za popa Petranovića![]()
Meni je često u ruci moram priznati . Ipak jedan put sam ga zaboravija, ostavi ga u kladionici. Kako sam tamo došao biciklom tako i nastavi. Imao sam za cilj da prodajem jednu brdsku dionicu koju dotada nisam mogao savladati. Taj put sam uspio u svojoj namjeri ali se silno umori. Izvali se jedno 10 minuta u šumarku da se malo odmorim. Kad sam došao sebi posegnuh za mobilnim ali njega nema. Sjetio se odma di ga ostavio, kad sam došao nazad u kladaru izazvao sam opće čuđenje što ranije nisam primjetila da mi nedostaje mobilni, prošlo je bilo otprilike dvi ipo ure.inace da odgovorim na temu ..pustam ga naravno a cesto ga i zaboravim da ponesem
spadam u one koji ne vole da pricaju preko telefona po ceo dan