Tako je.... Prvo na burek, pa na sladoled, pa u krevet....Ne igramo se sa hranom to mi je nekako glupo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.... Prvo na burek, pa na sladoled, pa u krevet....Ne igramo se sa hranom to mi je nekako glupo
Sa'će sličicu da okači, uvek sve ' nema laži - nema prevare', još iz doba Lidla![]()
moj deda cuvo neke dve fotelje 50 godina ("Oriolik" produkt) pa kad sednem na njih osecam se ko Hemfri Bogart. Ima u te stare stvari mistike.nista uzasnije mi nema nego kad se stari ljudi pretvore u hrcke pa naprave deponiju od stanova i dvorista..
Jelenko, šta bi sa Mariom?iz albanije?
?Jelenko, šta bi sa Mariom?
A tvoj alter ego??
Nisam ja, ovoga mi krsta.
objasnio sam ti u postu iznad....A tvoj alter ego?![]()
U Srba postoji praksa ili običaj da se stari nameštaj a sa nameštajem i aparati koje rade na struju kao što su šporeti,frižideri,bojleri i dr. ne bacaju nego se ostavaljaju u podrume ili u šupe,garaže i slične pomoćne objekte sa obrazloženjem može da zatreba. I tako stari kauči,kreveti, ormari,električni uređaju dec zauzimaju prostor u tim pomoćnim objektima sve do momenta kad vlasnik primeti da nema dovoljno prostora za odlaganje sličnih predmeta koji su usled starosti zamenjeni novim.
Jednom kad odložiš krevet,kauč,šporet i sl u podrum ili šupu više ga nikad ne vraćaš u kuću.Od tog pravila izuzetak je možda u 0,1 % pa zato te stare stvari treba odmah baciti.
Što ne oterate za Nevesinje Ruki ?Nešto se možda i može pokloniti
Evo mi imamo cjeli sprat kad uidjes 1984 godina
Efektivno korišćeno 5 godina, regali, kauc (5 komada) obodin, kuhinja
Grehota baciti a gledati nemožemo
Što ne oterate za Nevesinje Ruki ?
Jeste a onda su oni bacili tu mašinu i bojler u reku jer se sve vrti oko pristupnih eu fondova i lažne reciklaže u srbiji![]()
Ima i kod nas pa to sve onda ide na deponiju ili u reku![]()
Popravljam ako je nešto sitno, a inače se ne isplati.Pokvario vam se šporet, frižider, kompjuter.....
Da li ga popravljate ili bacate i kupujete nov?
Ako je neka stvar stara i odslužila je svoje (npr. stolica, slavina) da li leti na deponiju ili je čuvate, zlu ne trebalo?