Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se ja sa napisanim, ali ljudima forumi odavno nisu interesantni. Jednostavno ljudi imaju redit, tviter (sada x) i ostale platforme , ovdje su uglavnom stariji ljudi da se ne lazemo. Ja svaki put kad udjem da vidim ima li sta zanimljivo smorim se kad procitam teme... bas me zanima broj registrovanih korisnika makar 5 godina unazad, jel moze to neko od administratora da izvadi, neku statistiku i nesto? Kao i broj godina forumasa bilo bi zanimljivoForumi ne umiru, transformisu se. Ova forma se zove web forum.
Bilo je i bice foruma. Mora da postoji neki javni diskurs negde. Stvar je samo u esencijalnoj osobini - da li je forum anoniman ili zahteva identitet. Oni koji zahtevaju identitet moraju da imaju valjan razlog za to. Ako nemaju - prestaju da budu interesatni jer ljudi pocnu da paze sta govore t.j. pisu - vo se vezuje za rogove a covek za rec.
Moje je ubedjenje da su anonimni forumi uvek sadrzajniji bas zbog tog efekta identifikacije.
Recimo, clan sam LinkedIn mreze - nikad mi ne pada napamet da tamo nesto pisem, osim ako sam neki marketing a nisam. I naravno LinkedIn je vecinom marketing - na njemu ima malo sta korisno zapravo.
Krstarica je razbibriga, lepa ovako anonimna. Da sutra vlasnici odluce da ne bude anonimna, ja bih instantno prestao da dolazim. To sam uradio vec sa nekoliko mreza do sada.
Kako ja nikad nisam imao problem sa adminima, sta pisete vi ljudi?Crstsricu izjedaju iznutra jedan do dva zelena i jedna veoma lukava modra ,
na neci nacin koji teror provode bice sve mane clanova , oseca se to osipane , ne pise se dobro
znaci i ti rasturas krstaricuKako ja nikad nisam imao problem sa adminima, sta pisete vi ljudi?
bice da nisu zanimljivi onima koji inace ne pisu nego im odgovara neki drugi format - x je primer toga. Samo kratko, linkovi i citati. Ili tik tok, ukljucis kameru i ko te prati prati.Slazem se ja sa napisanim, ali ljudima forumi vise nisu zanimljivi. Jednostavno ljudi imaju redit, tviter (sada x) i ostale platforme , ovdje su uglavnom stariji ljudi da se ne lazemo.
pametniji je od pola moderacijeБољу комуникацију имам на чет гпт![]()
Мислим да овај форум никад неће умрети,не знам за остале.Da li forumi umiru?
Da li ce postojati za 20 godina?
Da li r druge platforme polako gase forume??
Pa facebook je otisao u ****** od kad se pojavio instgram
sad tiktok polako gasi instagram
a FORUM? Pita li se neko sta ce biti sa forumom za dvadesetak godina???
pita li se neko kako je forumu i ljudima na forumu?