Da li fizicki izgled definise zene i muskarce i koliko?

Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Da li fizicki izgled definise neko osobu i koliko?

Mislim da ne definiše uopšte... da, živimo u svetu gde 90% ljudi gleda na izgled prvo i baš zato ja spadam i najviše cenim onih 10%...
I meni su već rekli jednom da sam muškobanjasta (i to lik iz Dubai sa kojim sam samo pričala online, nije me video!) pa kad su mi videli sliku nisu hteli da veruju da sam ja :roll:
Većina ljudi se ne otvori odmah drugima i mnogi koji nam se čini hladni, čvrsti ili distancirani su ponekad romantični, slabi, topli...
Meni je svaka osoba lepa, njihov mozak i psiha ih definišu... :heart:

Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

a štos ti pošo od pretpostavke da sve muškarače loše izgledaju, nije baš tako. ima ih gotivnih. misim nisu moj tip definitivno ali realno jesu gotivne.
što znači da se ne ponašaju ko muškarci jer su ružne nego zato što su i unutra pomalo muškarci ko što su spolja

fizički izgled je inače vrlo dobar indikator ličnosti. s ovim se neće složiti samo oni koji su neuki u proceni

Back