Da li filtrirate vodu?

Da li filtrirate vodu ?

• Da

glasova: 7 43,8%
  • Ne

glasova: 9 56,3%

• Ukupno glasova
    16
I dalje pijem cesmovacu bez filtriranja, ne znam kolko je to pametno.
Voda u Becu je jedna od najzdravijih voda u svetu. Zbog toga, a i mnogih drugih bitnih karakterista, Bec cesto bude prvi ili medju prvima na listi gradova za najkvalitetniji zivot.
I ove godine smo na prvom mestu. U svetu! :) Na tom mestu smo bili 2018., 2019, 2022 i ove godine. :)

Voda dolazi direktno sa Alpa.
Izvor I - Schneeberg, Rax i Schneealpe
Izvor Ii - Hochschwab

Voda u Becu je jedna od najzdravijih voda u svetu. Zbog toga, a i mnogih drugih bitnih karakterista, Bec cesto bude prvi ili medju prvima na listi gradova za najkvalitetniji zivot.
I ove godine smo na prvom mestu. U svetu! :) Na tom mestu smo bili 2018., 2019, 2022 i ove godine. :)

Voda dolazi direktno sa Alpa.
Izvor I - Schneeberg, Rax i Schneealpe
Izvor Ii - Hochschwab
O da. Nema boljeg grada :)

Filtriram Hydrolux filterom za reverznu osmozu koji se nalazi ispod sudopere, voda prolazi kroz tri aktivna filtera... filteri se menjaju jednom u 6 meseci.

Dobija se voda čistoće oko 15 ppm (ova vodovodska dolazi sa oko 350ppm), znači dobra je za piće, kuvanje, aparat za kafu i kuvalo za vodu nemaju kamenca i čisti su kao prvog dana kada su kupljeni. Po sastavu i ukusu podseća na Rosa vodu kupovnu (koja ima otprilike jednako zasićenje)

Takođe, ako se staklene čaše isperu njom i puste da se osuše, nema belih fleka i tačkica od soli.

Ovako izgleda otprilike:

Pogledajte prilog 1404558
ovo deluje ozbiljno

ja imam samo jedan ovaj deo , za grublju prljavstinu , menjam povremeno i bude prljav

imam i neki mali koji se srafi na vrhu cesme , geyser cini mi se , al ga retko koristim

http://geyser.com.my/geyser.com.my/page6.html

U mojoj regiji je voda puna kamenca i jedino zbog toga razmišljam da ugradim filter sistem u stan

Stalno moram odkuvavati kuvalo za vodu
Mašina za kavu non stop javlja da se očisti entkalken intervali su kratki
pre par godina kad sam citao o filterima cini mi se da nije bilo mnogo benefita sto se kamenca tice

tako da ono sizifovo izgleda odlicno

Uglavnom poručujem , donose na prag, ode oko 5 balona mesečno.

20200926_142615.jpg

Back