- Poruka
- 42.881
Mislim na česmovaču ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wife materialI dalje pijem cesmovacu bez filtriranja, ne znam kolko je to pametno.
Koji koristiš?Da. Ispod sudopere mi se nalazi aparat za filtriranje.
Jok pijem cistu kamenovachu.
Nobelov.Koji koristiš?
Ne pijem cesmovacu
Sta tačno?I dalje pijem cesmovacu bez filtriranja, ne znam kolko je to pametno.
Имам апарат који филтрира чесмовачу. Презадовољан.
И јаNobelov.
Bez filtriranjaSta tačno?
To sto piješ bez filteriranja ? Ili filter ?
А тко ти гарантира да је здравствено исправна. Вјерујеш им на ријеч?Naravno da ne. Voda iz vodovoda kod mene je zdravstveno ispravna i nema potrebe da je filtriram.
Plaćam je 2.4242€/m3 i još da plaćam filtriranje?![]()
Garantira vodovod, garantira HZJZ. Pa što ja znam, nema nekih epidemija, bolesti, trbušnih infekcija...А тко ти гарантира да је здравствено исправна. Вјерујеш им на ријеч?
Garantira vodovod, garantira HZJZ. Pa što ja znam, nema nekih epidemija, bolesti, trbušnih infekcija...
Evo ovdje pravilnik
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_12_125_2848.html
A tko tebi garantira da je taj aparat koji koristiš dobar i zdrav?
Pa i kod nas. Na radio postajama, na lokalnim web site-ovima, kad su neke veće krize i preko televizije (potresi, poplave).I u njemackoj se čak zna desiti da preko radio stanice za odredjena podrucja javljaju da je došlo do kontaminacije sa bakterijama i da se voda mora odkuhavati prije upotrebe
Razumno je da filter tad naravno ne pomaže, ali pomaže da je napravi mekšom razlika se da vidjeti kad čaj skuvam