Da li farbate i obrve kad farbate kosu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.495
Veceras sam video plavusu duge kose a crnih jakih obrva pa mi je sve izgledalo nekako trandza i vestacki.
Posle malo prodjoh netom i vidim da u USA farbaju i obrve.
Obratim paznju po BG, vidim jako cesto devojke ne farbaju obrve, tako da im boja kose znatno odudara od boje obrva.

Sta je po vama moda i sta je lepo?

Jesi li siguran da farbaju obrve? Bele amerikanke su mnogo svetlije od nasih devojaka u proseku, jer su germanskog i anglo-saksonskog porekla, pa im je razlika manja izmedju boje kose i obrva.

Ne moze svaka devojka da bude plavusa, ipak moras biti tip za plavusu. Bitan je ten, bitne su oci.

Mada sada je moda i da se obrve potamnjuju, da se crtaju olovkom. A imas i onu manekenku Karu Delevinj, ona bas ima tamne obrve a svetlu kosu i to se smatra lepim.

Pogledajte prilog 361320

Ne farbam obrve nikada, iako nisu iste boje kao kosa. Obrve su mi tamnije i od prirodne boje kose, pa mi je nekako oduvek bilo neprirodno da farbam i njih. A koliko sam primetila, mnogim ljudima se boja/nijansa kose i obrva razlikuju, pa mi je to normalno.

Btw, kontam da baš i nije bezbedno mazati kojkakve hemikalije oko očiju, mogu da upadnu i eto belaja. :)

A imas i onu manekenku Karu Delevinj, ona bas ima tamne obrve a svetlu kosu i to se smatra lepim.

Meni je ovo malo trandžasto.

ne farbam ni kosu a kamo li obrve
uvek su obrve za neku nijansu tamnije od kose
inace da farbam ne bih dirala obrve

- - - - - - - - - -

Jesi li siguran da farbaju obrve? Bele amerikanke su mnogo svetlije od nasih devojaka u proseku, jer su germanskog i anglo-saksonskog porekla, pa im je razlika manja izmedju boje kose i obrva.

Ne moze svaka devojka da bude plavusa, ipak moras biti tip za plavusu. Bitan je ten, bitne su oci.

Mada sada je moda i da se obrve potamnjuju, da se crtaju olovkom. A imas i onu manekenku Karu Delevinj, ona bas ima tamne obrve a svetlu kosu i to se smatra lepim.

Pogledajte prilog 361320

to bes ona mala sto sad i glumi u nekim filmovima
ogavne su joj obrve, al ne zbog razlike u boji, meni licno smeta debljina ovde
neka su crne samo neka ih pocupa ko covek, a ne ko cupakabra ide :lol:
i to je sad kao hit, retro, prirodno, bla bla, vracamo 80- te
bljak

Veceras sam video plavusu duge kose a crnih jakih obrva pa mi je sve izgledalo nekako trandza i vestacki.
Posle malo prodjoh netom i vidim da u USA farbaju i obrve.
Obratim paznju po BG, vidim jako cesto devojke ne farbaju obrve, tako da im boja kose znatno odudara od boje obrva.

Sta je po vama moda i sta je lepo?

Dok sam bila plava obrve farbala nisam posto su svetle kao i moja prirodna boja kose... jednom sam pokusala taj eksperiment sa obrvama izlgedala sam kao albino, samo su mi crvene oci falile...
U kosi imam dosta crvenog pigmenta koji mi je i pravio ogroman problem prilikom farbanja... frizer je bas morao da se trudi da ne budem narandzastsa... tako da u sustini dok sam bila crvenokosa opet nije bilo nekog ekstremnog prelaza izmedju obrva i kose...
Prirodna boja kose i obrva mi je bas bas depresivna, ali opet lako uklopiva u ove dve boje.. msm vidi se razlika, ali nece ti ona prva pasti u oci niti ce izgledati nesto preterano neprirodno..
E sad, verujem da bih izgledala kao retard kad bih isla u tamnije i da bih stvarno morala da farbam obrve...

Back