Da li Evu Ras treba gađati fekalijama?

Tema se bavi time da li Evu Ras treba gađati fekalijama...
Mišljenja sam da nikoga, a naročito nju ne treba gađati bilo čime. Gospođa je potpuno dobrodušna, traži neku pravdu za ''Leku''...
Pravde nema u ovom svetu, ovom svetu je knez sam Đavo, prevrtljiv, varljiv, pun živopisne mašte.
Šta ako je Leka đavo? Bogu na pravdi jednog dana će konačno morati da se pravdaju i objašnjavaju.
Ovako odvratan slučaj ne treba ni da dokači mlade glumce koji su prilično jasno stali za određenu ideologiju.

Mnoge su se glumice,kao mlade skidale gole,pa su poste postale veoma dobre glumice.
Filmadžije su oduvek tražile od glumica da se skidaju gole... ako jedna neće, ima koja hoće...
Tu pojavu treba shvatiti kao nesreću mladih glumica...
Danas neke poznatije glumice ne žele da se skidaju pred kamerama, ali zato postoje plaćene dublerke
koje "odglume" šta treba...

"Bravo" za komentare! Odosmo mi do Boga i Leke "đavola"...
Dobro je da se od Boga ne udaljavamo, nekima... tj. svima.
Da je slučaj ''gajenje cveća'', podeljenost mišljenja bi bila manje evidentna i bolna, nekako bi to prošlo vrcavije i duhovitije,
ali na ovakvu temu je sasvim logično očekivati odgovore koji su u skladu sa njenom težinom.
Evi Ras bih i dalje pružila moralnu, pa i fizičku podršku da se nađem na licu mesta pokušaja javnog linča, pre svega jer sam ispratila njena javna pojavljivanja kao ličnosti za sebe mimo uloga koje je izvrsno donela od početka do sad.
Draga mi je po svemu,
osim to da joj se, npr. Miloš Biković zgadio. :zcepanje:
A zašto se uvek jačom osećam ako pomenem Boga? Pa, pred Njim tajni nema.

Dobro je da se od Boga ne udaljavamo, nekima... tj. svima.
Da je slučaj ''gajenje cveća'', podeljenost mišljenja bi bila manje evidentna i bolna, nekako bi to prošlo vrcavije i duhovitije,
ali na ovakvu temu je sasvim logično očekivati odgovore koji su u skladu sa njenom težinom.
Evi Ras bih i dalje pružila moralnu, pa i fizičku podršku da se nađem na licu mesta pokušaja javnog linča, pre svega jer sam ispratila njena javna pojavljivanja kao ličnosti za sebe mimo uloga koje je izvrsno donela od početka do sad.
Draga mi je po svemu,
osim to da joj se, npr. Miloš Biković zgadio. :zcepanje:
A zašto se uvek jačom osećam ako pomenem Boga? Pa, pred Njim tajni nema.
Ja bih pomislila:
"Oprosti, Bože, što Te spominjem i uzimam Tvoje Ime u usta za ovakve ljudske niskosti i gluposti ... Ima izgleda bezgrešnih
koji bi da bace "kamen" na Tvoju sluškinju Evu..."

Ja bih pomislila:
"Oprosti, Bože, što Te spominjem i uzimam Tvoje Ime u usta za ovakve ljudske niskosti i gluposti ... Ima izgleda bezgrešnih
koji bi da bace "kamen" na Tvoju sluškinju Evu..."
Eva je izvrnula sopstveno srce da ga svi vidimo. Ne mogu, plače mi se, svojim životim je pokazala kakva je. Prava čistunica, prava žena po ugledu na najveću junakinju iz naših epskih pesama, zar ne?
Otelotvorenje srpske epske poezije u najlepšem obliku.

Eva je izvrnula sopstveno srce da ga svi vidimo. Ne mogu, plače mi se, svojim životim je pokazala kakva je. Prava čistunica, prava žena po ugledu na najveću junakinju iz naših epskih pesama, zar ne?
Otelotvorenje srpske epske poezije u najlepšem obliku.
Jako lepo si ovo napisala...
Ustvari, napisala si - veličanstveno!
U četiri rečenice si obuhvatila našu Evu...
"Eva je izvrnula svoje srce da ga svi vidimo"... Prelepo... Veličanstveno...
Grlim te puuuuunnoooo!
:vzagrljaj:

Back