Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
a i da imam, odakle?
I meni ovako ispada !
Bez ikakvog odgovora i objašnjenja.
Ja mislio, pojaviće se, ono "nemate duga" ili "vaš dug je...."
A, ono - praznina !
To me malo zbunjuje.
kako beše ono....lud, zbunjen, normalan.....momentalno si u sredini
pa kad rade priučeni seoski rodjaci u Beograd....
- - - - - - - - - -
Brkata šalteruša je bila vrlo ljuta
Imao sam sve potrebne papire!
![]()
koja? Ona prsata Mica?.........aaaaaaaaaaaaaaa pa kod nje je nemoguće da imaš sve papire![]()
Проверио сам: нема података да ишта дугујем држави.
Али држава дугује мени на име привремено умањене пензије (отете паре) по одлуци Владе.
То умањење досад износи: 14 х 9.511,63 = 133.162,82 динара, али се обуставе и даље врше.
Имао сам пристојну пензију док ми ова власт није безобразно завукла руку у џеп и опљачкала ме. Боље да ми је тада џеп био пробушен па да ме ....*******. Ајд' нема смисла!A Vi već u penziji?? Verovatno imate veliku penziju pa Vam toliko odbijaju? Ovi što imaju male penzije ne žale se baš puno samo ovi sa velikim penzijama.
Имао сам пристојну пензију док ми ова власт није безобразно завукла руку у џеп и опљачкала ме. Боље да ми је тада џеп био пробушен па да ме ....*******. Ајд' нема смисла!
Ову ,,пристојну пензију'' зарадио сам ломећи се по градилиштима да теби и сличнима, изградим станове, фабрике, хидроелектране (2 ком.)........ и са пуним радним стажом и годинама старости предвиђене Законом одем у пензију, за разлику од ових јадника који немају велику пензију јер их је ова демократија од 2000-те истерала са посла а други посао није обезбедила.
Дражави одужио сам се и што сам се два пута као добровољац 90-тих стављао на расположење војсци у најтежим тренуцима. И не жалим, то ми је била дужност, обавеза, ......како хоћеш.
Са моје стране према држави ја сам квит. Али она мени дугује онолико колико ме је покрала. И то рачунам без камате.