Да ли дугујете новце држави

Javnidug.jpg

a i da imam, odakle?

I meni ovako ispada !
Bez ikakvog odgovora i objašnjenja.
Ja mislio, pojaviće se, ono "nemate duga" ili "vaš dug je...."
A, ono - praznina !
To me malo zbunjuje.

pa kad rade priučeni seoski rodjaci u Beograd....

- - - - - - - - - -

:lol:
kako beše ono....lud, zbunjen, normalan.....momentalno si u sredini

Brkata šalteruša je bila vrlo ljuta
Imao sam sve potrebne papire!
:lol:

Можете овде проверити. :)

https://rnk.sipres.sud.rs/

Ljudi ne idite mečki na rupu.Ovdi morate ispuniti sve ime, prezime,matični broj. a to je dovoljno pa da počnu da čeprkaju po knjigama od 45-e.Ukoliko vas nema na spisku pitače se prosto "peče li njega savest pa
čeprka i daje podatke mogli bi mu ipak nešto nakačiti" znači odno đavo šalu.

Можете овде проверити. :)

https://rnk.sipres.sud.rs/

Najvažnije je da piše sledeće:

"Неовлашћено коришћење туђег Јединственог матичног броја грађана (ЈМБГ) у сврху претраге Регистра представља кривично дело „Неовлашћено прикупљање личних података“ из члана 146 Кривичног законика за које је предвиђена казна затвора до годину дана као и прекршај из члана 57 Закона о заштити података о личности за које је предвиђена новчана казна за физичко лице од 5.000 до 50.000 динара."

Sakrili podatke o dužnicima, a onda vataju one koji bi proverili te iste dužnike iz čisto informativnog razloga.

Проверио сам: нема података да ишта дугујем држави.
Али држава дугује мени на име привремено умањене пензије (отете паре) по одлуци Владе.
То умањење досад износи: 14 х 9.511,63 = 133.162,82 динара, али се обуставе и даље врше.

Проверио сам: нема података да ишта дугујем држави.
Али држава дугује мени на име привремено умањене пензије (отете паре) по одлуци Владе.
То умањење досад износи: 14 х 9.511,63 = 133.162,82 динара, али се обуставе и даље врше.

A Vi već u penziji?? Verovatno imate veliku penziju pa Vam toliko odbijaju? Ovi što imaju male penzije ne žale se baš puno samo ovi sa velikim penzijama.

A Vi već u penziji?? Verovatno imate veliku penziju pa Vam toliko odbijaju? Ovi što imaju male penzije ne žale se baš puno samo ovi sa velikim penzijama.
Имао сам пристојну пензију док ми ова власт није безобразно завукла руку у џеп и опљачкала ме. Боље да ми је тада џеп био пробушен па да ме ....*******. Ајд' нема смисла!
Ову ,,пристојну пензију'' зарадио сам ломећи се по градилиштима да теби и сличнима, изградим станове, фабрике, хидроелектране (2 ком.)........ и са пуним радним стажом и годинама старости предвиђене Законом одем у пензију, за разлику од ових јадника који немају велику пензију јер их је ова демократија од 2000-те истерала са посла а други посао није обезбедила.
Дражави одужио сам се и што сам се два пута као добровољац 90-тих стављао на расположење војсци у најтежим тренуцима. И не жалим, то ми је била дужност, обавеза, ......како хоћеш.
Са моје стране према држави ја сам квит. Али она мени дугује онолико колико ме је покрала. И то рачунам без камате.

Имао сам пристојну пензију док ми ова власт није безобразно завукла руку у џеп и опљачкала ме. Боље да ми је тада џеп био пробушен па да ме ....*******. Ајд' нема смисла!
Ову ,,пристојну пензију'' зарадио сам ломећи се по градилиштима да теби и сличнима, изградим станове, фабрике, хидроелектране (2 ком.)........ и са пуним радним стажом и годинама старости предвиђене Законом одем у пензију, за разлику од ових јадника који немају велику пензију јер их је ова демократија од 2000-те истерала са посла а други посао није обезбедила.
Дражави одужио сам се и што сам се два пута као добровољац 90-тих стављао на расположење војсци у најтежим тренуцима. И не жалим, то ми је била дужност, обавеза, ......како хоћеш.
Са моје стране према држави ја сам квит. Али она мени дугује онолико колико ме је покрала. И то рачунам без камате.

Znači u pravu sam da imate pristojnu ili dobru penziju pa bi red bilo da nešto date državi.Sreća Vaša ne ostade onaj mislim Krstić što je tražio 25% i to svima.Tek tada bi bilo kuku lele.Stanove i fabrike niste meni gradili već sebi. Koliko se sećam mnogi su te stanove dobili đžabe a onda prodali za
debele pare.Fabrike ste gradili prilično a kada je ispala prilika te fabrike su bile kao kada domaćica "opipa" kokošku.

Back