Da li dozvoljavate gostima da puše u vašoj kući?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja pušim tamo gde mi dozvole, a na vama je da se bunite.

Zato sto velika vecina na balkanu razmislja tako kao ti,

Sve je povezano. Od fundamentalno premećenog stava da pušači mogu da puše u mestima gde se služi hrana,

Kad budete skontali koliko je to takvo razmišljanje nakaradno, promenićete i sve ostalo.

Poslednja izmena od moderatora:
I da zvršim monolog, bivši pušači su najgori a takvih na ovoj temi ima itekako.
Можеш и другачије обрнути причу. Бивши пушачи су доказ да се свако може ослободити те ружне зависности али вас та истина погађа.
Нема ми ништа горе него женско из чијих уста базди на кафанску пепељару.
Да се исповраћаш а ти се тиме поносиш?

Kod mene se ne puši u kući, a obuća mi ne smeta iako imam malu djecu. Ionako kad su vani pužu po parku, svašta diraju i stavljaju u usta, tako da ne mislim da će im išta biti ako neko uđe u obući.
Ovdje je zabranjeno pušenje u svim javnim objektima, tako da se ne može desiti kao kad odem u BL, sjednem u dio za nepušače, ali ako neko zatraži pepeljaru odmah donose i to u restoranima gdje se jede, ne samo u kafićima. Odeš na najobičniju kafu po danu i dođeš sav udimljen. Baš sam se odvikla od toga i sad mi još više smeta.

Цигарете презирем као и алкохол. А највише мрзим кад им кажем да је пушење у мом простору забрањено а он или она се "напрће" као да си му јеббо мајку и излети после два минута из стана или канцеларије љут. И друго.....ако си дошао у госте за које ЗНАШ да не пуше, шта имаш да питаш смеш ли да запалиш. Шта се правиш луд. Моја кева пуши три пакле дневно. Дошло ми је да је поломим на комаде сто пута кад одемо у госте и она једина за славском трпезом док се руча запали цигарету. Сви је гледају а она мртва-ладна.....у фазону...."ко вас јеббе фрајери....можете само да ме мрзите" !!

Моја кева пуши три пакле дневно. Дошло ми је да је поломим на комаде сто пута кад одемо у госте и она једина за славском трпезом док се руча запали цигарету.
Vidi, niko normalan ne pali cigaretu za stolom dok drugi jedu.
I niko normalan ne lomi svoju (ni tuđu) kevu na komade.
Tako da tvoja keva nije ni mogla da te vaspita da budeš normalan...

Vidi, niko normalan ne pali cigaretu za stolom dok drugi jedu.
I niko normalan ne lomi svoju (ni tuđu) kevu na komade.
Tako da tvoja keva nije ni mogla da te vaspita da budeš normalan...
Добро. Немој узимати све за озбиљно. Само сам претерао у погрешном изражавању беса. Свакако би јој требало извући уво на 9 и 15.

Kako mozes da kazes nekom ovde se ne pusi.Moras da izdrzis celo vreme a posle prazni pepeljare i luftiraj sobu 2 dana od duvanskog dima i smrada. :D
pa lepo..kazes:
izvinite ali u mojoj kuci see ne puši jer mi skodi zdravlju ili moje kuce ne podnosi duvanski dim, papagaj mi se davi a mačka nece da izadje iz plakara :lol:
ne vidim razlog da se ne kaze kao sto ne vidim razlog da se pušaci nadju uvredjeni sto nece da zadime sat ili dva koliko budu u gostiima

Ne znaš ti rodbinu moje žene, kojih sat ili dva...
А тек кад се гледа "Парови" увече од девет па ујутро до четри. Њих две пуше константно сво то време у 16 квадрата. То смрди до лифта кад отвори врата од стана да иде кући (комшиница).

Back