Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Ne moze niko da bude gori od vas pusaca. Zasmrdite celu okolinu jos se bunite sto to nekom smeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pušim tamo gde mi dozvole, a na vama je da se bunite.
Можеш и другачије обрнути причу. Бивши пушачи су доказ да се свако може ослободити те ружне зависности али вас та истина погађа.I da zvršim monolog, bivši pušači su najgori a takvih na ovoj temi ima itekako.
Само кажеш ту ми спавају децаA vi ste nepušač
Povela se diskusija na Twiteru kada je jedan tviteraš napisao da više ne ide kod prijatelja jer ne dozvoljavaju da se puši kod njih u kući.
Šta vi mislite o ovome..?
Pogledajte prilog 1254870
Vidi, niko normalan ne pali cigaretu za stolom dok drugi jedu.Моја кева пуши три пакле дневно. Дошло ми је да је поломим на комаде сто пута кад одемо у госте и она једина за славском трпезом док се руча запали цигарету.
Добро. Немој узимати све за озбиљно. Само сам претерао у погрешном изражавању беса. Свакако би јој требало извући уво на 9 и 15.Vidi, niko normalan ne pali cigaretu za stolom dok drugi jedu.
I niko normalan ne lomi svoju (ni tuđu) kevu na komade.
Tako da tvoja keva nije ni mogla da te vaspita da budeš normalan...
pa lepo..kazes:Kako mozes da kazes nekom ovde se ne pusi.Moras da izdrzis celo vreme a posle prazni pepeljare i luftiraj sobu 2 dana od duvanskog dima i smrada.![]()
Kad se mora nije teško...danas je 6 stepeni.. cak se i ne trudim da zamislim koliko bih rashladila kucu luftirajuci je od duvanskog dima.
Ne znaš ti rodbinu moje žene, kojih sat ili dva...ne vidim razlog da se ne kaze kao sto ne vidim razlog da se pušaci nadju uvredjeni sto nece da zadime sat ili dva koliko budu u gostiima
А тек кад се гледа "Парови" увече од девет па ујутро до четри. Њих две пуше константно сво то време у 16 квадрата. То смрди до лифта кад отвори врата од стана да иде кући (комшиница).Ne znaš ti rodbinu moje žene, kojih sat ili dva...