Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
ne krecem se medj tinejdzerima koliko se krecem ulicama,
a razlike na ulicama kod nas i preko su drasticne
To možda i nije dovoljno dobar uzorak a bi mogla da generalizuješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne krecem se medj tinejdzerima koliko se krecem ulicama,
a razlike na ulicama kod nas i preko su drasticne
Sve si lepo rekla, ništa ja tu ne bih dodala, sem k'o svaka matorka, 'esam vam lepo rekla da svako vreme nosi svojeJa ne znam o cemu vi pricate...Ja sam isto tinejdzer, i tacno je da se dosta bleji za kompom, ali kako kaze jedna moja profesorka, mi smo super sta nam je sve na raspolaganju...I vi biste sedeli da ste imali za cim..Ali da se ne druzimo, to bar mislim da nije tacno...Bar ne u mojoj okolini...Cim grane sunce, mi smo svi napolju, vozamo se, zezamo, svi koji dalje zive dolaze bajsevima u skolu, cak i u skoli na svakom malom odmoru izadjemo ispred na klupice, da ne sedimo unutra...Organizujemo se sami, jeste preko fejsa, ali je i najbrze kad objavimo u grupi vreme i mesto...Sad rostiljamo za prvi maj, rodjendane sve vise pravimo na otvorenom, u parku, na ulici...Pa i kad je zima bila, mi isli napolje i grudvali se na sred skolskog dvorista i na kraju skoro cela skola izasla...O nocnim izlascima da ne pricam, to je tek nenormalno...Ali, ipak ja nisam generacija koja je rodjena uz komp, stigli su tek negde u petom, sestom razredu, tako da smo se maksimalno izigrali napolju...Ipak mislim da je stvar u tome koliko je neko raspolozen za druzenje, a ne sad da su zbog neta ljudi postali ograniceni...
To možda i nije dovoljno dobar uzorak a bi mogla da generalizuješ.
sta nije dovoljno dobar uzorak, da van ovih granica deca voze ?
i vidjas invalide na svakom cosku ?
dok u Srbiji toga nema, a roditelji i ne prezasticuju decu
Ne, nego da deca u Srbiji ne voze samo zato što ih ti ne viđaš. Pa jel primetiš na Adi koliko ih vozi bicikl ili rolere?
Hahahaha...![]()
![]()
cudi me ova reakcija, pogotovo od nekoga ko dolazi iz zemlje gde tockove i invalide vidjas na svakom cosku
Ti to znas, bas onako pouzdano? Ne lupetaj svega ti.
A moje "hahaha" se odnosilo na ono sto sam citirao tj. na ono sto ti je covek napisao (opravdano), tako da ni sama verovatno ne znas otkud ti sad invalidi i neki tamo tockovi u ovoj prici.![]()
![]()
ne znam ni ja u cemu je problem,
posto vidim da samostalno rade sve osim voznje- tu suy uvek u grupama- u Srbiji, dok ih na drugim mestima vidjam da se vozikaju bez problema- po svim sredinama i seoskim i gradskim, pa i terenskim