Да ли Доналд Трамп планира отпуштање 15.000 геј војника

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.558
Након што је Доналд Трамп поново изабран за председника САД, почело је да се „шушка” да би његова администрација могла да спроведе низ контроверзних мера. Једна од тих гласина, која је изазвала буру у јавности и медијима, јесте потенцијални план да из војске отпусти око 15.000 војника који се идентификују као припадници LGBTQ+ заједнице.

Pita Драгана Шубаревић na portalu Novosti

1732733217859.png

Ja sam ubeđen da neće.

Трамп је током свог претходног мандата изазвао оштре реакције када је забранио трансродним особама да служе у војсци, наводећи „оперативне трошкове и узнемиравање” као главне разлоге. Иако је Врховни суд САД дозволио спровођење ове забране, многи су је оценили као дискриминаторску и неспојиву са вредностима модерног друштва, преноси Дејли мејл.

Bukvalno bi drzava USA morala da placa odstete u rangu 100 milijardi dolara, minimum.

Taj koji se setio te ideje je vrh analfabetizma, cak i za standarde prosecnih forumasa sa Krte, koji imaju jako visoke standarde analfabetizma.

Kakva odšteta? Vidiš da ovaj ima dioptriju 15.
Vulin nije mogao da služi vojsku sa mnogo manjom
a svi znamo koliko on voli uniforme.

Poslednja izmena:
Након што је Доналд Трамп поново изабран за председника САД, почело је да се „шушка” да би његова администрација могла да спроведе низ контроверзних мера. Једна од тих гласина, која је изазвала буру у јавности и медијима, јесте потенцијални план да из војске отпусти око 15.000 војника који се идентификују као припадници LGBTQ+ заједнице.

Pita Драгана Шубаревић na portalu Novosti

Pogledajte prilog 1649019

Ja sam ubeđen da neće.
Ako se ponaša normalno dok je na službi i ne pokazuje šta je, ko će da zna da je gej? Koga briga šta radi kod kuće.
Tramp verovatno na ove nakaze levo cilja.

Back