Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
ovo je virtuelni svet, zvanično ovde postoji sve što ne postoji i isto obrnutom smeru
I obrnuto, ne vazi.

- - - - - - - - - -
E, sad si me zahebao![]()
Ipak si za ustipke, znao sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je virtuelni svet, zvanično ovde postoji sve što ne postoji i isto obrnutom smeru
E, sad si me zahebao![]()
Cheechack's logic in da house again...
Realno, taj koji žuri ne bi ni trebao da svraća u radnju, je li tako?.
Zanimljiv post. Hvala ti na preporuci za hospitalizaciju. Možda i jesam egomanijak, ali egomanijak koji ne bije ljude oko sebe tako da nisam slučaj za šutiranje šišarki u Lazi dok revidira svoje egomanijakalne ratoborne stavove. Ja sam za kućno lečenje eventualno jer si propustio verovatno priču da sam ja bila bivena dama.....
Tek da znaš da je rekao bilo šta u smislu mala žurim se ili ne sviraj otišla si od kase, ili da se u najboljem slučaju izvinio ja bih rekla ok izvolite ako žurite jer ja sam takva. Možda insistiram na nečemu jer sam u ego tripu ali nisam nekulturna seljanka. Ali, da bije ženu dvostruko sitniju od njega.... mislim kako to opravdati sa dozom razuma?![]()
Hvala na razumnom i prijateljskom tonu tvog posta. Tebe molim da ako si već pročitao dvadeset strana pročitaš i ove postove da ne bih ponavljala ono što sam već rekla i smorila učesnike na temi a da ti približim svoje stavove i način razmišljanja1. Извињавам се што сам те увредио, али ми то заиста није била намера.
Уводни пост си писала у трећем, а питање поставила у првом лицу једнине па сам претпоставио да нам описујеш догађај који си посматрала или си чула нешто о њему од некога
(знаш оно: ...причала ми кума да од њене бабе свекрва има праунуку која је....).
2. Ова твоја тема поприма епске размере и ускоро ће по броју страница превазићи Илијаду, Одисеју и Махабхарату приде.
Разлог томе је што си ти у овом случају (симболично) Шарли, а тип је (симболично) терориста, дакле свако је луд на свој начин и сад ми лудаци са стране расправљамо шта
просечан лудак у надпросечно лудом свету треба чинити да не би полудео још више.(Значи још увек смо ближи Дон Кихоту него Супер Хику)
3. Накнадно сам прочитао првих 20 страна и онда сам потпуно занемоћао.
4. Видим да ниси баш сасвим задовољна пристиглим одговорима, да си од нас очекивала солидарност, разумевање, саосећајност, топлу људску реч пуну братске љубави, а не звоцање.
Па шта да ти кажем, нисмо ништа бољи ни гори од тебе, јер да си ти оном билмезу приступила са много разумевања, саосећајности, речима пуних сестринске љубави, сигурно не би
добила батине, тако да би нам ипак требала опростити наше звоцање теби.
И за крај ево једног примера за који ми се чини да добро описује шта се теби десило и шта ти сви покушавамо рећи:
Од малих ногу сви смо дресирани како се прелази улица. Дођеш на пешачки прелаз, погледаш прво лево, па онда десно и кад си уверен/а да нема аутомобила или су далеко
онда кренеш да прелазиш улицу. Закон јесте изричито на страни пешака. И сад имаш оне пешаке камиказе ( без обзира на пол, расу, веру ......)
који због законског права и свог егоцентризма прелазе улицу како им се прохте, а најрадије кад се приближава чопор аутомобила, знајући да ови морају по закону стати.
И тако обично бива, закоче и стану, а камиказин его је нахрањен, моћ и сила су у њему.
Но код тих пешака камиказа није уопште питање да ли ће их ауто покосити на пешачком прелазу, већ када ће то бити?.
И након гажења, кад се пешак опорави и изјада на форуму, сви ћемо се сложити да је пешак имао пуно право да прелази улицу на пешачком прелазу, да је возач био бахат, да му треба одузети возачку и
послати га у затвор и да треба испљунути пар `иљада евра одштете покошеном пешаку.
Но сви ми што теби звоцамо и даље сматрамо да је без обзира на законско право, пешаку ипак паметније стати, погледати лево, погледати десно ....
И то би било то.
Хвала на разумевању.
U veleumnom lokalnom plemiću, Don Kojotu od Krste, noćas je spavkala mirisna i topla Dulsinea, Perfi od Šampona!
U veleumnom lokalnom plemiću, Don Kojotu od Krste, noćas je spavkala mirisna i topla Dulsinea, Perfi od Šampona!
![]()
To je prava stvar. Hvala. Da svi pojedemo po slatkiš pa da se raziđemo iz ove dramske serije dok se ne pretvori u sitkom.
e dogovorenoOnda te zovem i vodim jedne subote na kafu, mekiku i ronjanje po garderobi, knjigama, starim telefonima i ostalim drangulijama
Inače, na onoj jednoj temi "Putopis" ili kako se već zove sam ostavila par sličica sa Najlona, sa sve i muzikantima![]()