Da li dodajete na fb, instagram ljude kojima vam nisu privatno prijatelji nego samo na faks, posao, pekara, kafic itd?

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.137
Da li volite da mesate realan život i virtuelni svet kad vec imate izgradjen odnos da pricate I neformalne stvari s nekim. Ne bas da izlazite na žurke i da se toliko privatno druzite nego ste drugari tu gde se srećete na poslu, na faksu, Jagodinka iz pekare, Milica sankerica iz kafica?

Da li dodavati takve ljude na fb, instagram? I tako odrzati kontakt na neki nacin drugarski i u privatnom životu.

Da li volite da mesate realan život i virtuelni svet kad vec imate izgradjen odnos da pricate I neformalne stvari s nekim. Ne bas da izlazite na žurke i da se toliko privatno druzite nego ste drugari tu gde se srećete na poslu, na faksu, Jagodinka iz pekare, Milica sankerica iz kafica?

Da li dodavati takve ljude na fb, instagram? I tako odrzati kontakt na neki nacin drugarski i u privatnom životu.

principialno jok!

Dodam samo dobre chke sa pravim profilima,oce nece segz i brisem

nemam FB,Twitter ni ostala drustvena sanja.sta ce mi to?ne treba mi

Doslo je novo vreme,drustvene mreze su svuda prisutne.Mozes da se dopisujes sa nekom osobom koja se predstavlja kao zgodna plavusa a u stvari sa druge strane je neki Kamiondzija.Porodice nestaju,familijarni odnosi se polako gube.Novi Svetski poredak je dosao a da toga nismo ni svesni.

Mozda
Opet nisam tikva bez korena sibnem poruku, zvrcnem telefonom .......

A to sa lažnim prestavljanjem internet nije za upoznavanje ili zaljubljivanje, to se ipak desava u real lajfu

Pa, imam neke od tih ljudi na tim listama, FB nemam, ostalo da, ali sam primetio da počnu ljudi da se čude ako kačiš nešto što izlazi iz okvira "politički korektnog", par puta mi je čak i skrenuta pažnja kao da moooožda ne bih trebao to ili ono... Tako da, takve ljude prihvatajte, samo u slučaju da vas jako boli uvo šta ko misli o vama ili ne gradite neku lažnu sliku o sebi.

Back