Da li dobri momci (misle da) zasluzuju zene?

Obicno se kaze ono cuveno dobre momke nece niko, nisu zanimljivi i sl.
Citam tako o jednoj pojavi u kojoj dobri momci misle da zasluzuju da ih zene vole jer su dobri, nisu nasilni, fini su, kulturni, lepo vaspitani, ne varaju, sta vec.

To bi bilo kao "dobar sam momak, posten, normalan, zene bi trebalo da me vole". U neku ruku misle da zasluzuju ljubav samo zato sto su dobri, tj. mozda misle da vise vrede zbog svoje dobrote, stoga zasluzuju vise ljubavi, paznje.
E sad moje pitanje je koliko je ova pojava prisutna i istinita?
Da li su takva ocekivanja opravdana ili ne?
Da li tu nastaje frustracija kada smo dobri i mislim da zasluzujemo ljubavi i paznje, tj. da vredimo vise, a tu ljubav i paznju ne dobijamo?

Da li je dovoljno samo biti dobar momak, ili mora imati tu i jos nesto?

lepo je biti dobar, fin, ali to nije dovoljno da zaintrigira žensko, štaviše ponekad je faktor koji odbija
šarm, šmek, stil...:ok:

Ne pali zene zene , dobar ili los nego osobine i krakter muskaraca, ponasanje i koliko je uzbudjuje kad ga gleda :zper: Da li zraci yebozovnoscu i vlazi od toga, koliko je napaljiv, i koliko je zeli i koliko je pohotan i da li je veliki :per: i koliko dugo moze, da je strastven i pozudan dok se krese sa njim :lol:

I slicne sitnice :mrgreen:

Po meni je taj stav da dobri momci prolaze lošije od ovih loših jako površan. Ne kažem da nema tu istine, ali onaj ko je 100% ubijeđen u to se samo drži onoga "budi ono što jesi" i drugih loših savjeta koje dobijaju od njihovih drugarica, sestara i ostalih.

Naravno, treba da svako bude ono što jeste, ali uz određeni prostor da svoju postojeću ličnost unaprijedi na neki viši nivo. A loši momci ne prolaze bolje zato što su loši već zato što svi oni imaju zajedničkih karakteristika.

Nikad nisam upoznao neku bitangu a da je nesiguran u sebe, Takvi svi pucaju od samopouzdanja. A rijetko upoznajemo dobre momke pune samopouzdanja, no su često oni nesigurni u sebe i sl. Niko ne treba da postane loš, no samo da malo poradi na sebi.

Citam tako o jednoj pojavi u kojoj dobri momci misle da zasluzuju da ih zene vole jer su dobri, nisu nasilni, fini su, kulturni, lepo vaspitani, ne varaju, sta vec.

To bi bilo kao "dobar sam momak, posten, normalan, zene bi trebalo da me vole". U neku ruku misle da zasluzuju ljubav samo zato sto su dobri, tj. mozda misle da vise vrede zbog svoje dobrote, stoga zasluzuju vise ljubavi, paznje.
Da li tu nastaje frustracija kada smo dobri i mislim da zasluzujemo ljubavi i paznje, tj. da vredimo vise, a tu ljubav i paznju ne dobijamo?

da ne pisem eseje,
1.svako bi trebao naci nekog da voli i maltretira:mrgreen::heart:
2.stalno smarate sa tim dobri momci losi momci...
to sto je neko dobar ne mora da znaci da je naivcina i da mogu ribe da ga farbaju i zajebavaju,niti da deluje neprivlacno...
dobrota se odnosi na neke moralne norme,principe itd...imas dobre momke koji su neprivlacni i koji su macani(i to ne samo fizicki)..grrrrr:per:
sto nas vodi do sledeceg:
3.ljudi se vole na osnovu skupa osobina,i ne moze se ocekivati ljubav na osnovu samo jedne....dal bi ti mogao da se zaljubs u ribu koja je dobra a dosadna,ili smara,ili jednostavno joj fali neka osobina koju ti najcesce trazis kod zena....?njet...
sto nas vodi do jos neceg:jel ti pises ova pitanja iz dosade,posto mislim da znas vec odgovore na vecinu njih...:PPPPP

da ne pisem eseje,
1.svako bi trebao naci nekog da voli i maltretira:mrgreen::heart:
2.stalno smarate sa tim dobri momci losi momci...
to sto je neko dobar ne mora da znaci da je naivcina i da mogu ribe da ga farbaju i zajebavaju,niti da deluje neprivlacno...
dobrota se odnosi na neke moralne norme,principe itd...imas dobre momke koji su neprivlacni i koji su macani(i to ne samo fizicki)..grrrrr:per:
sto nas vodi do sledeceg:
3.ljudi se vole na osnovu skupa osobina,i ne moze se ocekivati ljubav na osnovu samo jedne....dal bi ti mogao da se zaljubs u ribu koja je dobra a dosadna,ili smara,ili jednostavno joj fali neka osobina koju ti najcesce trazis kod zena....?njet...
sto nas vodi do jos neceg:jel ti pises ova pitanja iz dosade,posto mislim da znas vec odgovore na vecinu njih...:PPPPP

Potpuno se slazem sa onim da ne mozemo voleti nekog na osnovu jednog kvaliteta, tipa devojka je dobra, fina, ali dosadna, nezanimljiva, mutava, i to sto je ona dobra i fina je veliki plus, ali ostalo je nekako ... dosadno.
A neko je to gore lepo rekao, ove "barabe" imaju jednu zajednicku crtu i nije to sto su u stanju da varaju, trose po 200 eur u kladionici i sl. vec sto imaju samopouzdanja, a to privlaci zene, ali ih ne zadrzava ako nemaju neke druge moralne kvalitete koje imaju dobri momci.

A sto se mojih tema tice, svasta mi pada na pamet, pa resim da podelim sa vama i cujem vasa misljenja na istu, iako vec imam formiran stav.

Imas dva ekstrema,dobar i los decko. Istina je da svi mogu biti dobri i svi mogu biti losi,samo je razlika u tome kakav je ko karakter i kako se postavis.
Ljudi koji nemaju samopouzdanja nemaju ga ne zato sto su dobri,vec zato sto im majka kao detetu nije pruzila dovoljno ljubavi,nisu se osecali dovoljno voljenim da bi bili sigurni u sebe i voleli sebe.
Iz mog iskustva,sve devojke su trazile dobrog momka,nijedna nije zelela da je neko bije.

Cim neko "ocekuje" da ce ga devojke voleti zbog ovog ili onog,od toga nema nista.Zene te ili vole ili ne,nema veze kakav si .

Back