- Poruka
- 2.208
Every Bitch want to be Rich ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da zene vole dobre muskarcekoji su sposobni
Kuccke vole zloceste zbog svojih perverzija
i da se bolje slazu
![]()
Neke vole Bad Guys, neke vole Good Guys![]()
Od dobrih dečaka se prave najbolji "zločesti" po potrebi, mudre žene to znaju: 2 u 1.
Obicno se kaze ono cuveno dobre momke nece niko, nisu zanimljivi i sl.
Citam tako o jednoj pojavi u kojoj dobri momci misle da zasluzuju da ih zene vole jer su dobri, nisu nasilni, fini su, kulturni, lepo vaspitani, ne varaju, sta vec.
To bi bilo kao "dobar sam momak, posten, normalan, zene bi trebalo da me vole". U neku ruku misle da zasluzuju ljubav samo zato sto su dobri, tj. mozda misle da vise vrede zbog svoje dobrote, stoga zasluzuju vise ljubavi, paznje.
E sad moje pitanje je koliko je ova pojava prisutna i istinita?
Da li su takva ocekivanja opravdana ili ne?
Da li tu nastaje frustracija kada smo dobri i mislim da zasluzujemo ljubavi i paznje, tj. da vredimo vise, a tu ljubav i paznju ne dobijamo?
Da li je dovoljno samo biti dobar momak, ili mora imati tu i jos nesto?
Citam tako o jednoj pojavi u kojoj dobri momci misle da zasluzuju da ih zene vole jer su dobri, nisu nasilni, fini su, kulturni, lepo vaspitani, ne varaju, sta vec.
To bi bilo kao "dobar sam momak, posten, normalan, zene bi trebalo da me vole". U neku ruku misle da zasluzuju ljubav samo zato sto su dobri, tj. mozda misle da vise vrede zbog svoje dobrote, stoga zasluzuju vise ljubavi, paznje.
Da li tu nastaje frustracija kada smo dobri i mislim da zasluzujemo ljubavi i paznje, tj. da vredimo vise, a tu ljubav i paznju ne dobijamo?
da ne pisem eseje,
1.svako bi trebao naci nekog da voli i maltretira
2.stalno smarate sa tim dobri momci losi momci...
to sto je neko dobar ne mora da znaci da je naivcina i da mogu ribe da ga farbaju i zajebavaju,niti da deluje neprivlacno...
dobrota se odnosi na neke moralne norme,principe itd...imas dobre momke koji su neprivlacni i koji su macani(i to ne samo fizicki)..grrrrr
sto nas vodi do sledeceg:
3.ljudi se vole na osnovu skupa osobina,i ne moze se ocekivati ljubav na osnovu samo jedne....dal bi ti mogao da se zaljubs u ribu koja je dobra a dosadna,ili smara,ili jednostavno joj fali neka osobina koju ti najcesce trazis kod zena....?njet...
sto nas vodi do jos neceg:jel ti pises ova pitanja iz dosade,posto mislim da znas vec odgovore na vecinu njih...PPPP
Meni uvek svi govore da sam fin, dobar, da sam dobra prilika a da cu sigurno da nadjem neku koja ce ceo zivot da me iskoriscava i zahebava.