Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 58.285
Nikada im ništa nisam govorio.
Jednom od njih da nešto kažem u povjerenju, iste večeri će ovo drugo znati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada im ništa nisam govorio.
Jednom od njih da nešto kažem u povjerenju, iste večeri će ovo drugo znati.
Svaka priča ima svoje vreme pa tako neke dugo ostanu neispričane.
Ne, taman posla. Priča uvek nekako nađe pravo vreme kada treba da bude ispričana. Npr, pre nekih mesec-dva sam deci ispričala neke stvari iz svog detinjstva o kojima oni nisu imali pojma i bili suМислиш, неколико векова или миленија?!??
![]()
Nisam imao nikakve mracne trenutke, sta bih pricao. Uglavnom bi se svelo na sprdnju...imala sam večeras jedan lep razgovor pa evo i teme
Treba li svojoj odrasloj deci ispričati sve? Na primer, najmračniji trenutak svog života? Tugu, bol, uspeh ili neuspeh?
Kazati ili ponijeti sa sobom u grob ?
U tvom slucaju pametan izborAko budem imala djecu definitivno im neću ispričati sve.
Ne treba , moj otac je np bio los covjek za zenu i porodicu,egoista 100%, veoma hrabar tip, inteligentan ali samo on je bitan u zivotu ,osjecaj empatije mu je bio iskljucen koji se u danasnje vrijeme nikad ne bi ni zenio niti osnovao porodicu, imao preko 30 godina i pritisak okoline ga natjerao da osnuje familiju.imala sam večeras jedan lep razgovor pa evo i teme
Treba li svojoj odrasloj deci ispričati sve? Na primer, najmračniji trenutak svog života? Tugu, bol, uspeh ili neuspeh?
Kazati ili ponijeti sa sobom u grob ?
moj je sebican vazda bio, tipican Balkanac, samo voli mamu, deca nebitna. I ovako prek covek, vazda sam ga se plasio ko dete, plane ko sibica, sto se dosta odrazilo na mene kao coveka. Al bar sta znam uvek je bio veran mojoj mami, za nju bi ucinio sve. Al isto emoatija 0. Al opet ga zalim, nije ni in imao lako detinjstvo, nije imao od koga da nauci sta znaci ljubav. I da isto vrlo intaligentan, talentovan za sve i svašta al neozbiljan da unovci.Ne treba , moj otac je np bio los covjek za zenu i porodicu,egoista 100%, veoma hrabar tip, inteligentan ali samo on je bitan u zivotu ,osjecaj empatije mu je bio iskljucen koji se u danasnje vrijeme nikad ne bi ni zenio niti osnovao porodicu, imao preko 30 godina i pritisak okoline ga natjerao da osnuje familiju.
Njegov drug mi prica sve sta je radio od drugih zena i od moje mame , to je u neku ruku i bolesno ponasanje ,ja ga u soku gledam a on hajde sta se ljutis to je bilo prije 30 godina, moje sjecanje na oca se promjenilo i veoma ruzan osjecaj je ostao u zivotu , iako sam to sve pretpostavljao ali nisam znao detalje.
Moj je poznat bio kao kurvar i danas pricaju po kafani njegova generacija o njemu,imao je funkciju da np ne mozes dobiti pasos i otici raditi u inostranstvo ako ti on ne odobri da si podoban u to vrijeme tako da su i zene i muskarci htjeli da budu dobri sa njim, svaki dan pijanke itd ,sto sam kasnije i shvatio da je to tesko sve odbiti ali druge stvari su mi smetale np imao 4 puta vecu platu od mame i jos trazi pare od nje iako ona sve racune placa i hranu i jos neke stvari koje ne zelim da pisem.moj je sebican vazda bio, tipican Balkanac, samo voli mamu, deca nebitna. I ovako prek covek, vazda sam ga se plasio ko dete, plane ko sibica, sto se dosta odrazilo na mene kao coveka. Al bar sta znam uvek je bio veran mojoj mami, za nju bi ucinio sve. Al isto emoatija 0. Al opet ga zalim, nije ni in imao lako detinjstvo, nije imao od koga da nauci sta znaci ljubav.
Sto je fora, mozda moj tata zna tvogako su tu po godinama
Dosta stvari su danas daleko bolje, moji roditelji su se razveli kad sam imao 3 mjeseca nisam imao puno kontakta u djetinjstvu sa ocem.moj je sebican vazda bio, tipican Balkanac, samo voli mamu, deca nebitna. I ovako prek covek, vazda sam ga se plasio ko dete, plane ko sibica, sto se dosta odrazilo na mene kao coveka. Al bar sta znam uvek je bio veran mojoj mami, za nju bi ucinio sve. Al isto emoatija 0. Al opet ga zalim, nije ni in imao lako detinjstvo, nije imao od koga da nauci sta znaci ljubav. I da isto vrlo intaligentan, talentovan za sve i svašta al neozbiljan da unovci.
Sto je fora, mozda moj tata zna tvogako su tu po godinama
razumemMoj je poznat bio kao kurvar i danas pricaju po kafani njegova generacija o njemu,imao je funkciju da np ne mozes dobiti pasos i otici raditi u inostranstvo ako ti on ne odobri da si podoban u to vrijeme tako da su i zene i muskarci htjeli da budu dobri sa njim, svaki dan pijanke itd ,sto sam kasnije i shvatio da je to tesko sve odbiti ali druge stvari su mi smetale np imao 4 puta vecu platu od mame i jos trazi pare od nje iako ona sve racune placa i hranu i jos neke stvari koje ne zelim da pisem.