- Poruka
- 88.455
Da li devojke više vole mačo ili ženstvene muškarce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj desno na sliciZenstveni muskarac? Sta je to?
Neozbiljan si za svoje godine Mito Mito..Onaj desno na slici
Izvinte, a šta fali ovom sa raskopčanom košuljom? (Ako nisi, stavi sebe u slične godine)Obojica su bezveze.
I onda bi preskočila obojicu da nema dugih?
Nije moj tip.
Preskocila.I onda bi preskočila obojicu da nema dugih?
Ajd stavi neku sliku tipa kojeg ne bi preskočila (taman da se neki nađuPreskocila.
Ja ne sumljam, samo daj...Čitam na internetu
Ženski profil može prikazati muškarca kao brižnog i društvenog, sa interesovanjima za poeziju i kuvanje. Kombinovani profil je uravnotežio oba skupa osobina. Žene su ocenile kombinovane muške i ženske profile kao najatraktivnije, zatim ženske profile, a zatim muške profile.
Sumljam![]()
Koji vole da pricaju sa zenama o osjecanjimaZenstveni muskarac? Sta je to?
Zene vole muskarce koji se ne hvale i ne pokazuju u drustvu a imaju humor i inteligenciju , ne mislim da sam takav samo kazem sta vole.Čitam na internetu
Ženski profil može prikazati muškarca kao brižnog i društvenog, sa interesovanjima za poeziju i kuvanje. Kombinovani profil je uravnotežio oba skupa osobina. Žene su ocenile kombinovane muške i ženske profile kao najatraktivnije, zatim ženske profile, a zatim muške profile.
Sumljam![]()
Ne mogu, mrzi me.Ajd stavi neku sliku tipa kojeg ne bi preskočila (taman da se neki nađu)