Da li devojcica od 17 godina moze zakonski otici negde bez saglasnosti roditelja?

Ma odrasli vole kada deca imaju sex, tj muski odrasli ai muska deca.... to ih raduje...To forsiraju u mislima... to je bas antropolosko pitanje rekla bih :D, valjda odraslima bude lakse kada se deca lako daju lol, posto ce i ta deca biti zrela kada oni budu stariji pa sta ja znam... nadaju se mozda ^^ (ok ovo malo sada pricam napamet xD)

Осим свега што си написала, волела бих објашњење бар за болдовано, мислим, ка си већ ту...

ma ovo mi stoji upaljeno samo, citam plan i program za faxove ^^. Pa ugh moram priznati da sam mozda malo lupila i da bas nisam sto posto ozbiljna bila, ali sam u bliskoj proslosti na razne muske odrasle figure nailazila, koje su ahm kako da kazem muvale me lol. Ai primetiila sam neke disbalanse u godistima partnera pa moram priznati da je glupo gledati to kao krivicu zena, vec je obojena sa dve strane... Moguce da sam malo pod utiskom samo, ali sam dozivela uglavnom da je sexualna veza i odraslog nesto "normalno" nowdays, tj naravno u neku ruku samo, sa velikim rezervama ovo sve pricam ^^. Da li gresim? naravno, da li ima neke istine u tome? naravno... Slazete se ,ne?

hmm paa nema na cemu, ne umem bas ja da objasnim najbolje sorry. Mislim nije ni vazno to sam bzv rekla ^^, nije to neko pravilo, nego me malo pogodilo ovo kako da kazem predpostavljanje da cu ja sada odjednom da se udam da necu zavrsiti fax da cu se prodavati na plavom mostu da ce da me bije muz sa peglom hahaha i tako to... to mi malo zasmetalo :D ali sve je ok ^^

..anita, u pravu si, samo morash da razumesh da to nije univerzalno, 100% primenljivo,
kao i da nije bash normalno...postoji, precutkuje se i, uslovno recheno, tolerishe..
..usput je i nelegalno, ali se gotovo nikada ne dokazuje...

pa ono rekoh i sama da nije sto posto, ali je u fazonu 80% ^^, tako nesto barem... Ja sam generalno protiv toga svega, ali ja sam generalno i protiv svega xD, tako da ono ako dodjem na vlast cuvajte se :D

Back