Da li demokratski režim smatra Srbe majmunima i ovcama za šišanje?

Da li aktuelni rezim gleda na gradjane Srbije kao ovce za sisanje?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne znam da li znate ali sto se tice automobila:

- Srbija ima ubedljivo najvece carine na uvoz automobila u regionu
- Srbija ima najskuplje gorivo u regionu (1.4E+ )
- Srbija ima najskuplje registracije automobila . Recimo u Srbiji je najskuplja registracija 1000E a u bosni duplo manje tj 500E
- Srbija ima najvece putarine u regionu

Kad sve ovo sagledas i saberes , skontas da ovaj demokratski rezim sve nas gradjane Srbije tretira kao majmune i gleda na nas kao ovce za sisanje.

Znaci kad god im zafali para za njihove reprezentacije , izdrkavanja i putovanja po svetu, socijalna davanja, za punjenje budzeta kojeg su oni sami procedrali , oni odma sta urade jeste da oderu vozace automobila.

Ja gore vlasti i da se tako macehinski odnosi prema svom narodu zaista nisam video....

termin sisanje je malo dvosmislen, ili moj ekran ne radi kako treba

ocigledno se radi o prihodima drzave i mozda je vreme da neko ozbiljno analizira karakter ovog rezima, u smilsu ima li smisla uopste odn moze li sam sebe da opravda i izdrzava ili ce da potrosi tj razj..e sve po kuci/drzavi i onda cao.

kako je u slicnim zemljama koliko sa prihoduje od cega - privreda, turizam, i svasta nesto, a koliko od nameta na prost narod a da zauzvrat se dobijaju obecanja da je na horizontu* bolji standard.

*horizont - sto si mu blizi on je sve dalji

da recimo srbija ima puteve na nivou jedne nemacke i austrije - ja se ne bi bunio zbog ovolikih poreza i davanja. a posto nema - naravno da se bunim jer vidim da pare samo otimaju i one mesto da se ulazu volsebno nestaju.

to vam je tzv demokratsko KRADUCKANJE

Hmm...sta da ti kazem....znam samo da kada se vozikam auto-putem po Srbiji placam duplu tarifu.....to vise niko u svetu tako nenaplacuje...za strane automobile u Srbiji 2x skuplje...
Ali sta usput vozim slalom izmedju ovaca,koza,rasplodnih krmaca i poneke steone kobile.....valjda i to spada u naknadu za ono 2x....

Back